A brazil elnök szerint a videójátékok csak az ölésről szólnak

2023. április 23.
21.3201
Botyi profilja, adatai
Botyi
Luiz Inácio Lula da Silva, Brazília elnöke kifejtette véleményét a videojátékokról, "szarnak" nevezte őket, és kijelentette, hogy a játékok csak arra tanítanak, hogyan kell ölni.

Brazília elnöke nemrégiben sajtótájékoztatón vett részt, bár a találkozó több mint 2 órás volt, az egyik rész, ami kiemelkedett belőle, az az, hogy a videójátékokat "szarnak" nevezte, mivel azok csak arra tanítják a gyerekeket, hogyan kell ölni. Ezt egy további megjegyzés követte, amelyben Lula kijelentette: "Nincs játék, nincs olyan játék, amely a szeretetről beszél. Nincs olyan játék, ami a nevelésről beszél."

Bár az erőszak a videójátékokban több mint gyakori, objektíve helytelen azt állítani, hogy nem tanítanak a szeretetről és a nevelésről, sok fejlesztő éveket töltött azzal, hogy ezekre a témákra épülő játékokat készítsen. Az It Takes Two egy házaspárra összpontosít, a To The Moon és a The Last of Us arra kényszerít, hogy hosszasan gondolkodjunk a karakterekről és a történetről és akkor még nem is említettük az oktatójátékokat, vagy az oktatási elemeket tartalmazó címeket.
5 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 24 napja

Az agyhalott. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 24 napja

Édes jó istenem.. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

1 éve, 24 napja

Öreg már, szóval valószínűleg nem indul harmadjára, nem kell bevágódnia a fiataloknál. Ha nem így lenne, akkor gyorsabban változna a "véleménye", mint az időjárás.

válasz erre

totyak

1 éve, 24 napja

Mit várjunk olyan politikusoktól, mint ő, vagy Bolsonaro, akik gazdasági érdekből kipusztítják az esőerdőket, a Föld tüdejét?!

válasz erre

VaPe

1 éve, 24 napja

Ez is egy idióta. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja