A brazil elnök szerint a videójátékok csak az ölésről szólnak

2023. április 23.
21.2721
Botyi profilja, adatai
Botyi
Luiz Inácio Lula da Silva, Brazília elnöke kifejtette véleményét a videojátékokról, "szarnak" nevezte őket, és kijelentette, hogy a játékok csak arra tanítanak, hogyan kell ölni.

Brazília elnöke nemrégiben sajtótájékoztatón vett részt, bár a találkozó több mint 2 órás volt, az egyik rész, ami kiemelkedett belőle, az az, hogy a videójátékokat "szarnak" nevezte, mivel azok csak arra tanítják a gyerekeket, hogyan kell ölni. Ezt egy további megjegyzés követte, amelyben Lula kijelentette: "Nincs játék, nincs olyan játék, amely a szeretetről beszél. Nincs olyan játék, ami a nevelésről beszél."

Bár az erőszak a videójátékokban több mint gyakori, objektíve helytelen azt állítani, hogy nem tanítanak a szeretetről és a nevelésről, sok fejlesztő éveket töltött azzal, hogy ezekre a témákra épülő játékokat készítsen. Az It Takes Two egy házaspárra összpontosít, a To The Moon és a The Last of Us arra kényszerít, hogy hosszasan gondolkodjunk a karakterekről és a történetről és akkor még nem is említettük az oktatójátékokat, vagy az oktatási elemeket tartalmazó címeket.
5 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az agyhalott.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Édes jó istenem..

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 3 hete

Öreg már, szóval valószínűleg nem indul harmadjára, nem kell bevágódnia a fiataloknál. Ha nem így lenne, akkor gyorsabban változna a "véleménye", mint az időjárás.

válasz erre

totyak

5 hónapja, 3 hete

Mit várjunk olyan politikusoktól, mint ő, vagy Bolsonaro, akik gazdasági érdekből kipusztítják az esőerdőket, a Föld tüdejét?!

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 3 hete

Ez is egy idióta.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt