A Bayonetta 3 fejlesztői is megszólaltak végre a szinkronhangos botránnyal kapcsolatban

2022. október 22.
33.2531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A végéhez közeledik a PlatinumGames és a Hellena Taylor közötti botrány, végre valahára a Bayonetta 3 fejlesztői is megszólaltak az ügyben, megkértek mindenkit, hogy hagyják végre békén a színészeket, koncentráljunk inkább a hamarosan érkező játékra.

Harmadik körhöz érkezett a PlatinumGames vs. Hellena Taylor meccs, amit a színésznő közleménye robbantott ki, miszerint a Bayonetta 3-ban végzett munkájáért cserébe elképesztően alacsony fizetést kapott volna. Taylor bojkotott hirdetett, majd jött a második kör, miszerint korántsem mondott igazat a színésznő a fizetésével kapcsolatban.

Végre valahára a PlatinumGames is megörte a csendet, a Bayonetta 3 fejlesztői is kiadtak egy közleményt az ügy kapcsán. A fejlesztők hálásak mindenkinek, aki az évek alatt hozzájárult valamilyen formában a Bayonetta játékok sikeréhez, teljes mértékben támogatják Jennifer Hale-t, emellett mindenkit megkérnek arra, hogy tartózkodjon a sértő megnyilvánulásoktól.

Mivel Hellena Taylor belefáradt már a témába, a PlatinumGames pedig láthatóan továbblépett az ügy kapcsán, így úgy tűnik, hogy ez az ügy végre lezárult, mindenki szabadon eldöntheti, hogy szeretné-e beszerezni az október 28-án megjelenő játékot ezek után.

Bayonetta 3 fejlesztői is megszólaltak az ügyben, megkértek mindenkit, hogy hagyják végre békén a színészeket, koncentráljunk inkább a hamarosan érkező játékra.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Dehogy lesz ennek vége, jön még három négy kör, biztos vagyok benne. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Mondjuk nem bonyolították túl a sztorit, az tény. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Szerintem fognak még róla beszélgetni azért... Kell a hype.

válasz erre

VaPe

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nesze semmi fogd meg jól. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Hát nem sokat mondtak. röhögő smiley

válasz erre
Bayonetta 3
25.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja