5 év után egy teljesen új, ingyenes játékkal jelentkeznek a Warframe fejlesztői

2022. július 17.
7.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Soulframe címmel vadonatúj játék érkezik, ami egy free-to-play MMORPG lesz,és a Warframe tüköruniverzumában játszódik - a programot olyan címek inspiráltak, mint a Studio Ghibli legendás animéje, A vadon hercegnője és a Végtelen történet.

A TennoCon 2022-n jelentette be a Digital Extremes, hogy a Warframe vadonatúj kiegészítője, a Veilbreaker mellett belefogtak egy teljesen új játék készítésébe. Sajnos pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, viszont a The Washington Post interjúból kiderült néhány érdekessség a játékról.

A Soulframe vezető producere az a Steve Sinclair lett, aki eddig a cég sci-fi játékán, a Warframe-en dolgozott, most azonban visszalépett eddigi munkájától, hogy az új projektet vezethesse. A Soulframe egy nyílt világú játék lesz, amit a természet és az ember örökös szembenállása ihletett, a procedurálisan generált világ pedig folyamatosan változni fog, főként a föld alatti barlangrendszerek és hasadékok okoznak majd meglepetéseket a gyanútlan játékosoknak.

A játék még a korai fázisban van, a készítők elmondása alapján a kooperatív PvE küzdelmekre és a procedurálisan generált környezetre fókuszálnak majd az elkészítése során. Amíg a Warfreme egy klasszikus sci-fi lövölde, addig a Soulframe egy közelharcra épülő fantasy játék, aminek a játékmenete érthető módon lassabbnak és nehézkesebbnek ígérkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!



Soulframe címmel vadonatúj játék érkezik, ami egy free-to-play MMORPG lesz,és a Warframe tüköruniverzumában játszódik - a programot olyan címek inspiráltak, mint a Studio Ghibli legendás animéje, A vadon hercegnője és a Végtelen történet.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

Az a hangulat!!! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

OMG de nagy császárság! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

*****jó! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Nagyon ígéretes, minden másodpercét imádtam. mosolygó smiley

válasz erre
Soulframe
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja