The Elder Scrolls: Legends - Gyorskritika

2017. június 30.
28.7411
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
havrillal profilja, adatai
havrillal
Egy hős vagy, aki kiszabadul egy arénából, és megszökik. Közben ellenségek támadnak rád, akiket le kell győznöd....


..mindezt kártya formájában. Szokatlan egy TES ``kiegészítő`` játék, de elment. Hiába a jól kidolgozott játékmenet, ezt a játékot csak a Multiplayer mentette meg. A játékot inkább kopzizzák a másik kártyát játékokról, de kell valamivel oldani a feszültséget az Elder Scrolls 6-dik részéig. Rengeteg meccs vár ránk, több mint 700 kártyával az élen, amiket szintlépéssel szerezhetünk meg, vagy a Storeban veszünk játékbeli pénzért Packokat, vagy euróért kártyákat.

JÁTÉKMENET
Sorra kapod a kártyákat (persze elősszőr összeállíthatsz egy DECKet, amibe begyüjtheted a legjobb kártyáidat ), amiket le kell raknod 2 oldalra. Az ellenfélnél ugyanaz. Egy oldalon max. 3 kártya lehet, később nem helyethetőek át máshova. A kártyán két szám van: bal oldalon a sebzés, jobb oldalon a védekezés. Ha támadsz, annyit visz le a te életedből, amennyi van az ellenségnek. Ezeket növelhetük Bonus carodkkal, amik lehetnek élet -és sebzés adóak is. Vannak Fighter Cardok, amiknek a sebzés nagyobb, de a védekezés alacsony, Defend Card/Guard Card: Megegyezhet a sebzés az életével, de ezzek arra valóak, hogy ha leteszel eggyet valamelyik oldalra, akkor az ellenfél csak azt támadhatja, mást nem. Bonus Card: bónusz élete vagy sebzést ad (esetleg mindkettőt). Magic Card: nagy az életerejük, ám kevés a sebzésük de így is simán le tudnak egy ütéssel csapni. Az ellenfél karakter profilja körül van az életerő, amennyi a sebzés, annyit visz le belőle. De a Guardok meg tudják védeni, úgyhogy nehéz lesz.
Guardok
Guardokat kaphatsz Card Packokban, szintlépés utén vagy azzá tudod varázsolni őket játék közben, de nem végleg.

Nehezítés
Ahogy te szintet lépsz, ellenfeleid is, de csak a Singleplayerben. Jobb kártyákat kapnak, ezzel el tudnak érni bármit. A történet módot hagyni kell a francba, mert szinte lehetetlen csak azt végig vinni, ezért kell a Solo Arenában Casualban vagy Rankedben játszani XP-ért vagy kártyákért.

Vélemény
Pozitívum:-alabból jó ötlet
-észre se veszed, hogy elment az idő
-Több mint 750 kártya
-Ingyen van a Steamen
Negatívum:-rövid sztori
-sokba kerülnek a kártyák
-egy idő után monoton és idegesítő
-nehéz ellenfelek
-túl sok a Guard

Összeségében: 5.4
Megjegyzés: Lehetett volna hosszabb, és a kártyák is fantázia dúsabbak lehettek volna
4 hozzászólás

WillThaWheel

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Van egy olyan érzésem, hogy egy nem túl szigorú börtönben írtad ezt a blogot, ahol jó magatartásért cserébe adnak havi 5 perc internet hozzáférést...

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 11 hónapja és 26 napja

Ó te srác, hát miért ilyen összecsapott ez a blog? Tök jó a tartalom de olyan savanyú a körítés. Azért nyomtam rá egy kesztyűt!

válasz erre

Direktor

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

De kár hogy nem csináltad meg olvasmányosabbra, sehol egy kövérítés ilyesmi. Pedig jó blog lenne.

válasz erre

Gólem

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

"Kicsit" formázhattad volna a szöveget és egy kép se ártott volna, de nem rossz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt