Selena Gomez - Revival

2016. március 20.
28.6991
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
Selena Gomez, a tehetséges mexikói énekesnő egy teljesen új oldalát szeretné megmutatni ezzel a lemezzel. Bandájával, a The Sence-el készített 3 album, majd a 2 évvel ezelőtt kiadott Stars Dance című nagylemeze, és egy új számot is tartalmazó For You című válogatásalbuma után otthagyta a Disney-t, és az Interscope Records-hoz szerződött át, és ezzel együtt stílusa is megváltozott. Lássunk neki a kritikának:


Kezdődik:

Az első szám a címadó Revival, ami lényegében elmagyarázza az album tartalmát. A hangzás elektromos elemeket tartalmaz, a szöveg pedig remekre sikerdedett rartalom szempontjából. Ezt egy tipikus Selena dal követi Kill Em' With Kindness címmel. Nos hangzás, és szöveg terén a szokásos Selena színvonalat hozza a dal: pörgős, vidám, disco-s hangulatú.




Fotó: Interscope Records

Folytatódik:

A következő szám a lemez egyik fényontja, a Hands To Myself. A hangzásban tökéltesen adagolják a gyors, és lassú elemeket, míg a szöveg teljesen összetett, fülbemászó refrénnel. Ezt aszintén kislemezként megjelent Same Old Love követi. A hangzás lassúcska, és óvatos, a szöveg viszont nagyon sietős, kicsit kapkod is. A következő dal Soberr címre hallgat. A hangzásnak olyan disco-s beütése van, a szöveg pedig tökéletsen illik a dal hangzásviágához. Ezt az album első kislemezeként megjelent Good For You A$AP Rocky közreműködésével készült változata követi. A hangzás tökéletesen passzol a szöveghez, bár A$AP Rocky rappelése nem tesz hozzá semmit a dalhoz. Ezt a Camouflage című szerelmes dal követi. A hangzásban leginkább a zongora kkapja a főszerepet, ami nagyon jól áll a dalnkak. A szöveg pedig egy szerelmes vallomásra emlékezetett. Egy igazán pörgős dal következik Me & The Rithym címmel. A hangzás pörgős, és vidám, akárcsak a szöveg is. Egy pörgős és érdekes nóta jön Survivors címmel. Ebbő a hangzás a pörgős, és a szöveg az érdekes.




Fotó: Interscope Records

Befejeződik:

Egy sexuális témájú dal következik Body Heat címmel. A hangzás disco-s jellegű, a szöveg pedig tele van sexuális témájú utalásokkal. Egy érdekes dal zárja a lemezt, ez a dal a Rise. A hangzás lassú, és érdekes, a szöveg pedig nyomatékokban gospel elemet tartalmaz.

Összegzés:

Rendkívül szuper, és érett lemez lett. Bár bizonyos pontzokon túl sok lesz a jóból, de ettő eltekintve ajánlott bárkinek a végighalgatása.

Nézd nagyban ezt a videót!





Ítélet: 10/8,6

Számok:

1. Revival

2. Kill Em' With Kindness

3. Hands To Myself

4. Same Old Love

5. Sober

6. Good For You (feat. A$AP Rocky)

7. Camouflage

8. Me & The Rithym

9. Survivors

10. Body Heat

11. Rise
2 hozzászólás

Paint

8 éve, 9 hónapja és 10 napja

rDAVE írta:
Csak bele-bele hallgattam az albumba, nem rossz. Ez a Hands To Myself kifejezetten jó.
Ajánlom a teljes lemez végighallgatását is. kacsintó smiley Bár tény, hogy vannak gyenge pontja, mint minden lemeznek, de az én pontszámom alapján is rájöhetsz, hogy ez jó lett. És szerintem is a Hands To Myself a legjobb dal a lemezen. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 9 hónapja és 11 napja

Csak bele-bele hallgattam az albumba, nem rossz. Ez a Hands To Myself kifejezetten jó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja