GAMERTESZT

2013. június 10.
43.2391
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Yanez profilja, adatai
Yanez
Elgondolkodtál már azon, hogy vajon mennyire lehetsz kocka egy 100-as skálán? Most itt az alkalom, hogy megtudd! Csináld meg rövid tesztemet és kiderül.


Több,mint 20 éves játéktapasztalatomra építem e tesztet. Több dolognak is utánajártam, nehogy elcsesszek valamit, de még így is lehet, hogy nem lesz 100% az eredmény. Mindenek előtt felhívom mindenki figyelmét,hogy ne vegye nagyon komolyan az egészet, ergo bármilyen eredményt is ér el nyugodtan kiírhatja. Nincs jutalom vagy ilyesmi, minden a szórakozásra és eredményeink egymással való megosztására épül. Ha valaki sohasem játszott videójátékokkal és egyéb ok miatt van az oldalon, az nyomjon egy bakcspace-t. Szükségetek lesz egy tollraceruzára és papírra vagy a telótokon lévő kalkulátorra.
10 kérdés van. Mindegyikben maximum 10 pontot érhetünk el. Bizonyos kérdéseknél csak 1 választ választhatunk,van ahol többetaz összeset, attól függ. Elég a rizsából, kezdjük!

1.Hány órát játszol általában egy hét alatt? Válassz egyet:
1. 1-5 órát.(1 pont)
2. 6-12 órát.(5 pont)
3. 13-20 órát.(7 pont)
4. 20 óra felett.(9 pont)
5. 30 óra felett.(10 pont)

2.Válaszd ki az alábbi játékok közül azokat, amelyiknek bármely részével játszottál legalább egyszer, de nem csak egy órácskát. Minden válasz 1 pontot ér:
1. Mario
2. Mortal Kombat
3. Resident Evil
4. Warcraft
5. Need for Speed
6. Metal Gear
7. Doom
8. Fifa
9. Castlevania
10. Contra

3.A következő helyzetbe kerültél:Megismerkedtél egy gyönyörű lánnyalfiúval és csodák csodájára belement veled egy randiba. Sulimeló után azonnal haza tart az utad, hogy átöltözz és siess az alig várt randevúra. Amint a szobádba lépsz az asztalon egy csomag áll neked címezve. Felbontod. Nem hiszel a szemednek. A posta meghozta várva várt játékodat(valakinek ez a GTA V, The Last of Us, Forza 5, Watch Dogs vagy egyéb) parádés csomagolásban. A szemed az Istenért sem akar lejönni róla. Melleted meg a hdtvmonitor. Mit tennél ebben a szituban?
1. A randi után majd belemerülsz és játszol egy jót.(2 pont)
2. Úgy gondolod leülsz egy órácskára, legfeljebb késel. Majd kitalálsz valami jó magyarázatot.(5 pont)
3. Becsengetsz neki, hogy valami közbejött és nem tudsz menni, majd holnap vagy amikor neki jó. De tudod, hogy talán többé nem megy bele a veled való randizgatásokba. Mindenképp lemondod a talit!(9 pont)
4. Beteszedinstallálod a gamét. Nekivágsz és minden másról megfeledkezel. Legfeljebb a rád váró csajsrác csengetése, sms-e húz vissza a valóságba. Elnézést kérsz, magyarázkodsz, elbúcsozol és tovább tolod életed egyik legjobb élményét.(10 pont)

4.Mennyi volt eddig a max játékidőd egy nap alatt?
1. 1-2 óra.(1 pont)
2. 3-5 óra.(3 pont)
3. 6-12 óra.(6 pont)
4. 12-20 óra.(9 pont)
5. 21-24 óra.(10 pont)

5.Milyen műfajú játékokat kedvelsz, ill melyekkel játszol?Többetmindet is választhatsz. Minden válasz 2 pont.
1. FpsTpsKaland
2. RpgStratégiaQuest
3. Fighting(bunyós)
4. RacingSportSzimulátor
5. LogicPuzzle

A felénél tartunk. Csak így tovább!




6.Melyek azok a játékgépek, melyekkel rendelkeztél ill rendelkezel és gémezésre is használtadhasználod? Egyet válassz:
1. A telefonod.(1pont)
2. Bármelyik konzol,kézikonzol vagy PC.(3 pont)
3. Bármely konzol+PC.(7 pont)
4. Bármely konzol+PC+kézikonzol+telefon.(9 pont)
5.Nintendo(bármelyik)+Playstation(bármelyik)+XboX(bármelyik)+PC+kézikonzol vagy telefon.(10 pont)

7.Volt-e már olyan, hogy nem mentél sulibamunkába, csakhogy egész nap játszhass a frissen vásárolt gémeddel?
1. Nem,soha.(1 pont)
2. Volt,hogy késtem emiatt.(5 pont)
3. Naná!(10 pont)

8.Max hányszor vitted végig egy és ugyanazt a játékot? Válassz egyet:
1. Még sohasem vittem végig egy játékot sem.(1 pont)
2. Egy játékot max csak 1-szer tolok ki.(5 pont)
3. 2-szer.(7 pont)
4. 3-4-szer.(9 pont)
5. 5-ször vagy többször.(10 pont)

9.Volt-e már olyan, hogy egy bizonyos exklúzív játék miatt vetted meg a a vele járó nem éppen olcsó konzoltPC-t vagy költöttél egy jó összeget a PC-d felturbózására, csakhogy játsz?
1. Sohasem tennék ilyet egy játék miatt,még ha tudnék is.(1 pont)
2. Nem költeném rá az utolsó pénzt,legfeljebb,ha több zsém lenne.(2 pont)
3. Tettem már ilyet,de annak több játék volt az oka.(7 pont)
4. Naná!(10 pont)

10.Kb mennyi dobozos játékot vásárolsz 1 év alatt? Az is számít,ha az ilyen gamét online veszed és töltöd.Válassz egyet:
1. Általában nem szoktam venni.Vagy kölcsönadja valaki,vagy pedig ingyér leszedem a netről.(1 pont)
2. 1-3.(3 pont)
3. 4-6.(5 pont)
4. 7-10.(9 pont)
5. 10-nél többet.(10 pont)

ÉRTÉKELÉS:
10-15 pont: Vagy még nagyon fiatal vagy, vagy pedig a gémezés nem a te világod.Bármely esetben az a tanácsom, hogy inkább a pöcsöddel játsz!
16-25 pont: Látom kezded megszeretni a videójátékok világát! Egyszer majd talán egy nagy gamer válik belőled.Csak így tovább!És kevesebbet játsz a pöcsöddel!
26-40 pont: A gémezés mára már a hobbid, amit nagyon szeretsz. Közénk tartozol testvér, a gamerek közé, grat! Már a pöcsöddel is kevesebbet játszol.
41-60 pont: Gratula! Te egy valódi gamer vagy! A videójátékozás neked(is) lett kitalálva. Kemény vagy öregem, kemény! Néha azért a pöcsöddel is játsz!
61-85 pont: Te aztán egy nagyon nagy kocka vagy! Komolyan űzöd ezt az ipart. Minden tiszteletem,bravó! Néha,amikor a pöcsöddel játszol, még azt is végig szoktad tolni.
86-99 pont: WOW!Egy vérbeli gamer vagy! El sem tudod képzelni mennyire! Minden gamer nevében kijelenthetem, hogy fejet hajtunk előtted! Az biztos, hogy nem szívesen játszanék ellened egy online csatában,mert porig aláznál! Nagyon nagy grat! Még a pöcsöddel sincs időd játszani.
100!!! PONT: Te nem is vagy ember. Te valami giga mega terabyte vagy. Még pöcsöd sincsen,nehogy azzal is játsz. Te vagy a gameristen, a kiválasztott! A gratuláció ide enyhe kifejezés. Lábaidat kéne,hogy csókolja minden gamer! A baj csak az,hogy te nem is létezhetsz, mert ez nem igaz, hogy elérted a maximumot,a 100%-ot! Teremtőnk...te vagy az?
100 pont felett: Ezt elkúrtad öcsém, ennyit nem is lehet itt felszedni. A 100 a max, úgyhogy kezdheted előlről. Mert matek órán figyelni kell,nem pedig a pöcsöddel játszani!


Én 76 pontot értem el, ennek örülök. Mindössze csak 2 kérdésnél volt 10 pontom, a többinél nem ütöttem meg a mércét.
Nagyon remélem,hogy tetszett és, hogy jót szórakoztatok!
Szóval akkor mennyit is értetek el? :)

U.I.: Egyszer már postoltam ezt a blogomat, de az régen volt és nem itt. Kicsit újítottam rajta. Akik felismernek engem nick-emen, azok tudják :)
48 hozzászólás

1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja