Feltöltve: 13 éve, 3 hónapja és 11 napja • Feltöltő: ManiacKategória: HírblockMegnézve: 2255Villany!
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 10 napja

Minden csapattagot meg lehet tartani akármilyen fő karival, csak eléggé össze kell velük ismerkedni. Zevran se árul el, s így nem is kell megölni, ha bizonyos pont felett van a kapcsolatunk vele. Igaz Morrigan le fog lépni, még ha a végső csata előtt meg is csináltuk a rituálét, de ő is csak a Vezérdémon leölése után nem lesz már benne a csapatban.
Egyébként a kiegészítőben a régi csapatból állítólag csak Oghren lesz meg, mert ő a közönség kedvence. De rajta kívül fogunk kapni elég sok új karit, szám szerint 6ot, mindegyik kasztból.

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 11 napja

Létszí erre valaki válaszoljon.
Ember harcosal toltam végig,minden karakterem velem maradt.Ebből sztem nem is lehet megcsinálni hogy maradjon Zevran elárult leszámoltam vele.Morigian elment.Ez is gondolom mindenkinek igy volt.
Alastir meg szintén ha királyá tettük nem lehet velünk ,ha meg nem megsértödik és elmegy.Reménykedek mindkettőjükért hogy lesznek,de az összes többi(Sten,Oghren,Pala,Gwyn,Leilana) fognak maradni,mert elég hülyén jönne ki ha egyről a kettőre szó nélkül nem lennének.Valaki tud erről valamit maradnak e?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja