Web programozás

HTML, CSS, Javascript, PHP, MYSQL és egyéb web porgramozással kapcsolatos dolgok.

1 a(z) 1 -ból
Fáraó profilja, adatai

Fáraó

Hiperaktív
2013. augusztus 27. óta tag
332 hsz
#4 • 2015.02.15. 10:36
Elnézést hogy nem válaszoltam, de sajnos egyik megoldás se volt bevethető.
Max ha írnék egy algoritmust hogy akkor bannolja ha a szöveg pl 90%-ban egyezik... De ugye egy ingyenes társkeresőhöz túl nagy munka úgy, hogy még látogató sincs sajnos.
Főleg hogy munka miatt már időm sincs rá.

Így a weboldal eladó sorba került!

Tagok száma:
Nők: 3427
Férfiak: 6092
Még nem jött rá: 49

Aktiváltak: 8815
Nem aktiváltak: 755
Összesen: 9570


Az adatbázis tartalma:
Felhasználók: 9570
Küldött üzenetek: 46930
Küldött pontok: 14325
Képek: 4709


A domain és a tárhely is frissen lett meghosszabbítva. Jelenleg egy 1Gb-os tárhelyet bérlek neki melynek kb. felét teszi ki az oldal.
A programozás teljesen egyedi, nem használtam semmilyen program motort, max 1-2 ingyenesen elérhető program kódot alakítottam teljesen. Ilyen például a JSON AJAX Web Chat.
A design elavult, (vannak fél kész tervek az átalakítására). Az admin menüben a legfontosabb dolgok benne vannak. De ez full design mentes.

Statisztika:
http://www.mystat.hu/query.php?id=129195


Mindezek fényében az oldal jutányos áron eladó.
marco profilja, adatai

marco

GC Imperator
2001. január 20. óta tag
22.302 hsz
#3 • 2014.01.14. 13:00
Ahogy Neurotic is írja, magát az üzenetet ellenőrizd.

Gondolom, szándékosan helyesírási hibákat tesz bele, hogy ne tudj bizonyos szavakra szűrni, ezzel viszont sok mindent nem lehet tenni sajnos.

Ebben az esetben szótöredékekre kell inkább figyelni, viszont ezzel lehet hogy tiltasz olyan szavakat is amit amúgy nem akarnál.

De még mindig jobb megoldás, mint az utólagos törölgetés.
A jövőt azok határozzák meg, akik hajlandók azt formálni.
Neurotic profilja, adatai

Neurotic

Messiás
2011. október 16. óta tag
1.092 hsz
#2 • 2014.01.03. 00:45
Látom ez már nem mai bejegyzés, szóval lehet már megoldódott a probléma. Én azt csinálnám, hogy ha mindig ugyanaz az üzenet amit kiküld akkor beépítenék a kiküldésre egy ellenőrzést, hogy vesse össze a kiküldött levelet egy mintával és ha egyezés van akkor automatikus ban. Ha ezt is kijátssza esetleg lehetne azt figyelni, hogy ugyanazt a szöveget több embernek is folyamatosan kiküldi, az legyen ban, esetleg finomítható lehet egy olyannal, hogy nem konkrét mintát néz a rendszer, hanem megadsz kulcsszavakat és ha ezek benne vannak automata ban. Esetleg minden autobannál küldhetne a rendszer egy e-mailt egy adminnak, hogy szóljon a bannról.
http://gamernaplo.hu
Fáraó profilja, adatai

Fáraó

Hiperaktív
2013. augusztus 27. óta tag
332 hsz
#1 • 2013.10.08. 19:44 • Ez a hozzászólás szerkesztve lett ekkor: 2013.10.08. 19:47
Először is egy tippet szeretnék kérni egy "spammer" ellen.

Adott egy társkereső oldal, ahova folyamatosan beregisztrál egy fiktív személy, és egy google fordítós borzasztó érthetetlen félig magyar félig angol szöveget küld el a felhasználóknak. Az üzenetben arra buzdítja őket hogy a megadott e-mail címen lépjen vele kapcsolatba. Ahol aztán pénzt próbál meg kicsalni a gyanútlan felhasználókból.

De bármi biztonsági rendszert építek be, ő kijátssza valahogy. Jelenleg körülbelül 120-130 e-mail címét tiltottam, legalább ugyanennyi IP címet, IP régiót, de már kimondottan Szenegált és Togo-t is, hisz a legtöbb IP cím ezekhez az országokhoz tartozott. Valamint amennyire lehetett, tiltottam a proxy-k használatát.

A regisztráció során megerősítő e-mailt küldünk, melyet megerősítve tud csak levelet küldeni, valamint a regisztráció során captcha kódot is be kell írni. Másfél percenként csak 1 levelet küldhet, és naponta csak 20 különböző embernek küldhet levelet.

De sajnos ez mind is kevés ahhoz hogy visszatartsam. Jön új e-mail címmel High anonymus proxy-val, és elküldi 20 embernek szinte ugyanazt az üzenetet. Én természetesen törlöm és tiltom, de ő pár nap múlva újra jön és csinálja.

Próbáltam captcha védelmet rakni minden egyes levélküldéshez, de ez se tartotta vissza...

Az oldalt nem teszem fizetőssé, de később szeretnék minden új tagot én magam ellenőrizni, de ha valakinek van egyéb ötlete akkor szívesen fogadom

Ui.: A levél küldésekor és regisztrációkor is le ellenőriz 1-2 online fekete listát a rendszer hogy nem-e szerepel rajta az e-mail címe vagy az IP-je... Ez is megfogta már párszor, de még mindig van rá precedens hogy nem kerül fel ezekre az oldalakra az e-mail címe vagy az IP-je.
1 a(z) 1 -ből
marco profiljaiPet profilja