NieR: Automata

Ez a téma egy cikkhez tartozó hozzászólásokat tartalmaz. - Klikk ide, ha el akarod olvasni a vonatkozó cikket!

1 a(z) 1 -ból
RPG FAN profilja, adatai

RPG FAN

Ifjonc
2017. március 15. óta tag
1 hsz
#7 • 2017.03.16. 02:19
31. órát tettem bele. A. B. C. G. T. befejezésnél járok. Fantasztikus játék. Valóban az. A grafika soha nem érdekelt, ezért nem vagyok hiteles ilyen téren, viszont szerintem pont hogy illeszkedik is ebbe a melankólikus, pusztuló hanytló földön játszódó világba , nincs vele semmi baj, ha valaki JARPG (ha szabad ilyen kategóriát írnom) kedvelőt ez riasztana vissza az szerintem ne aggódjon. A zene remek, alkalmazkodik a játék helyszíneihez, történéseihez. Ilyen esetben mindig lejebb vett alaphangokkal és max Music opciókal huzatom neki, a még tökeletesebb élményért. (HORIZON ZERO DAWN nál is így játszom) Az írányítást amit még negatívumnak idesoroltak, én egy NACON REVOLUTION kontrollerrel kiküszöböltem így az épp jatszott játéknak megfeleő beállítással játszom. Hasznos dolog mindenkinek javaslom, sok játéknál emel az élményen, ha kedv szerint van a gombkiosztás. A harcokkal minden renben, üdítő színfolt ilyen igényesen megvalósított combatot lemodellezve látni (shock wave chip ajánlott).A zene igényes, alkalmazkodik a helyszínekhez, szituációkhoz. Ilyen játékoknál lejjebveszem a menüben az alaphangogat, és maxra teszem a musicot, sokat ad az élményhez. Az írányítás nem rossz, egy idő után meglehet szokni. Ez játék tipikusan Japán, régi ps1 es ps2 éra lasszikus játékmenete, szaladgálsz, questezel s közben jóérzed magad, bevonz az atmoszféra kegyetlenül, ha ráérzel. Telis tele titkokkal, 3. rejtett POD, side quest extra POD képességek, és még nagyon sok hasonló, engem megtalált, nagyon 10/10. Szerintem van egy kis nosztalgikus beütése az egésznek, mikor még a játékok egyediek voltak és csak jâtszatták magukat. Egy letűnt kor napsugara. RPG kedvelők régi motorosok, ha tehetik bróbáljanak rá.
fighterlaci profilja, adatai

fighterlaci

Nagymester
2017. március 11. óta tag
2.985 hsz
#6 • 2017.03.15. 20:36
Szuper teszt lett, részletes mindenre kiterjedő kritikával: nagy köszönet érte!

A játék kinézete egy Horizon Zero Dawn megjelenés után közvetlenül valóban szegényesnek tűnik - még képről is, de engem az esetek 99%-ában meg tud győzni a hangulat. Itt pedig ez egyértelműen kiváló.

Amint érkezik PC-re, az én gépemre is érkezni fog!
Direktor profilja, adatai

Direktor

Ba'al-Hadad
2017. március 07. óta tag
3.610 hsz
#5 • 2017.03.15. 18:24
Ez a többszörös újrajátszás rohadt jó ötlet! Anélkül gondolom meg se ismerheted az egészet!
totyak profilja, adatai

totyak

GC Imperator
2009. november 29. óta tag
33.279 hsz
#4 • 2017.03.15. 17:44
Számomra is meglepő, de már a bejelentéstől fogva tetszik a játék, pedig nem szoktam szeretni az ilyeneket. Nagy öröm, hogy jön pc-re is, csak ahhoz képest, hogy a grafika nem túl acélos, kell alá vas. És persze egy pc demó sem ártana.
Aki a GTA-t szereti, rossz ember nem lehet.
Gólem profilja, adatai

Gólem

Ba'al-Hadad
2004. április 05. óta tag
4.388 hsz
#3 • 2017.03.15. 16:47
Ez nagyon király játék lehet! Nekem még kimaradt, kifogytam a havi keretből de jövő hónapban kötelező vétel!
...És mégis tovább iszik és sajtot is rendelt...
Yanez profilja, adatai

Yanez

Messiás
2013. június 10. óta tag
1.142 hsz
#2 • 2017.03.15. 16:33
Előszőris hadd gratuláljak ehhez a remek, részletekre is kitérő íráshoz! Én amikor a demóval toltam, olyan érzés fogott el, mintha egy modernkori Contra-val játszanék, ami nálam nagyon nagy szó! Személyszerint jobban érdekel ez a játék, mint a Horizon Zero Dawn, ha már PS tulajként beszélek.

Engedelmeddel viszont belekötnék az egyik negatívumba, ami szerintem inkább pozitívum! Végre, ismétlem VÉGRE egy olyan játék, ahol az akciót nem egy-két gombbal tudták le! Végre kell némi tudás is a dologhoz, nem pedig az eszetlen nyomkodás! Ez mindenképp előny a mai leegyszerűsített címek mellett, amelyeket már-már egy kézzel, csukott szemmel is kilehet tolni, hála a két gombos irányításnak. Amúgy meg még mindig konzolról, ergo kontrollerről beszélünk, nem pedig 100 gombos billentyűzetről!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy még ezt is olvasd.
Tommy profilja, adatai

Tommy

Ba'al-Hadad
2003. augusztus 26. óta tag
4.909 hsz
#1 • 2017.03.15. 16:32
Ha más nem győzött volna meg, akkor a nyolc pont mindenképp. Beszerzés alatt.
"...fortune, fame. Gone Isnane. But The memory remains!..."
1 a(z) 1 -ből