Wolfenstein II: The New Colossus - az epres turmixot szürcsölő náci katona meséje

2017. július 26.
4.0441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda és a Machine Games csapata egy újabb elképesztően hangulatos trailert dobott össze nekünk a Wolfenstein II: The New Colossus-ról, aminek annak ellenére is elképesztő mértékben tudunk örülni, hogy jelentős részét már az E3-on láthattuk.

A felvétel humoros és félelmetes is lett egyben, hiszen jól megmutatja, hogy a németek milyen befolyást szereztek maguknak a második világháborúban, ellenben az epres turmixot szürcsölgető náci katona, vagy a magát éppen tűzoltónak álcázó William Joseph Blazkowicz párbeszéde - pláne az események hátterének ismeretében - egészen vicces összképet fest le előttünk.

Mint említettük, az alábbi felvétel túl sok friss jelenettel nem szolgál, de hihetetlen hangulatának köszönhetően így is elképesztő hangulatot áraszt. Megjelenés október 27-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Wolfenstein II: The New Colossus-ról, aminek annak ellenére is elképesztő mértékben tudunk örülni, hogy jelentős részét már az E3-on láthattuk.'>
4 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 3 hónapja

Jó lesz, addigra elkezdem az előzőket. Remélem a mi játékok már nativan támogatják a 21:9-et. Eszméletlen élmény igy tolni ezeket az fps eket. És nem 60Hz -en röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja

Az előző rész vége óta várom a folytatást. Remélem minimum olyan jól felépített és hangulatos lesz a játék.

válasz erre

zender

7 éve, 3 hónapja

Kár hogy csak duma. De a grafika nagyon üt!

válasz erre

Hentes

7 éve, 3 hónapja

Na EEEEEEZ igen!!!!!!!!

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja