Még ezen a héten Watch Dogs 3 bejelentésünk is lesz?

2019. március 18.
5.6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen nagy dolgokat vár az idei GDC expótól a szakma, aminek az oka leginkább az, hogy a Google holnap mutatja be a Project Streamet, és kapcsolódóan talán néhány olyan videojátékot is, melyekről eddig maximum csak hallhattunk.

A Comicbook magazin pletykái szerint ide tartozik majd a Watch Dogs 3 is, amiről korábban kiszivárgott, hogy Angliába, azon belül is Londonba kalauzol el minket, amit Jason Schreier, a Kotaku Ubisoft-specialista pletykagenerálója szintén megerősített pár héttel ezelőtt.

Néhányan pedig úgy gondolják, hogy a franciák nem várják meg az E3-at a nagy bejelentéssel, hiszen a Ubisoft és a Google a Project Stream kapcsán nagyon szoros kapcsolatban állnak - ugyebár az Assassin's Creed Odyssey volt az első alkotás, amit a szolgáltatás futtatni tudott -, ergo nem kizárt, hogy a Watch Dogs 3 bemutatójára már holnap sor kerül. Persze ne feledjétek: ez egyelőre pusztán csak spekuláció!
22 hozzászólás

soami

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hellblade írta:
Hát szerintem a Watch dogs profilja jobban stealth game mint a Tomb Raider,de mindegy..

Szerintem a Splinter cell házától ez nem nagy elvárás ma..
Na talán a harmadik részbe bele teszik,hogy te is örülj neki,nem azt mondom,hogy nincs keresni valója benne,de speciel engem nem igazán zavart a dolog,egy ac-be már jobban idegesítene a hiánya.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

soami

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hellblade írta:
A horizon zero megvan,de mindig abbahagyom mikor meglátom hogy a robot dínók legelésznek! röhögő smiley

Jah,megnézem majd,mert 2019 ennek nem kell már alapnak lennie.

Tegnap medvét vettem 4ezerért az Elder S. Online ba,és elfelejtettem megnézni hogy a hátas jön e velem,és lehet e rá pakolni..

Tiszta hülye elvárásaim vannak!Még ilyet!

Hogy a Spiter cell es Ubisoft,2016 os játékbába,lehessen elrejteni a hullát,kábított tagokat!

Micsoda őrültség ez!
Shadow of the tomb raiderbe sem tudod,pedig az kifejezetten egy stealth game,szóval hidd el jobb lesz ha biztosra mész és megnézed kacsintó smiley.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

soami

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hellblade írta:
A Dark souls féle játékok pont attól jók hogy nehezek,rá vagy kényszerítve a taktikázásra..

A Watch dogsba felesleges nyűg a "hackerkedés",aminek értelme akkor van ha megnyomsz egy gombot,és kinyilik az ajtó..
A többire senki se kényszerít..

Azért vettem meg mert azt reméltem nem ilyen gagyi,és talán a második részben odébb lehet vinni a hullát..
Hát valakinek felesleges nyűg valakinek meg szórakoztató játék elem ,egyébként nem tudom játszottál e a horzion zero dawnnal ,ott is van olyan,hogy egy bizonyos részen túl már nem követnek a robotok,így ha annak a sarkába megállsz,könnyű szerrel le lehet szedni őket,hiszen amelyik közel harci az nem tud támadni,vagy ha megfordul akkor lősz bele stb.Az más kérdés,hogy rohadt unalmas lesz így harcolni velük,ahelyett,hogy inkább rendesen megküzdenél velük különféle fegyvereket ,és taktikát használva,de persze így is megoldhatod,gondolom az is egy sz.r játék lenne neked. Legközelebb pedig,mielőtt megveszel egy játékot,nézd meg előtte youtube-on ,hogy lehet e hullát vonszolni benne,nehogy csalódás érjen röhögő smiley.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

soami

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hellblade írta:
Dehogy nem.
A Dark soulsba azért jó párszor meghalsz mire rájössz egy boss megoldására pl..

Az open world játékok közé meg annyiból fér be a Watch dogs,hogy szabadon elmehetsz a missonig.

Az hogy Te úgy teszel egy amúgy a Metal Gear solid 1(psx) M.I. színvonalát el nem érő játékban,mintha másképp nem tudnád megoldani a dolgokat csak kütyükkel,közben ilyen nagy hacker csávónak képzeled magad,az rólad szól..

Az meg hogy szerintem egy 2016-os játékba lehessen már odébb vonszolni a hullát,meg ne lehessen megoldani úgy a missont egy hacker játékban hogy egy sarokból lelövök mindenkit,
(vagy ha meglehet az nem az én hibám)
az meg rólam szól..

És mitől élvezetesebb ,hogy egymás után meghalsz egy csomószor mire,rájössz ,hogy ölj meg egy boss-t ? Na nem mintha engem zavarna,mert én szeretem a souls típusú játékokat,csak szerintem ennyi erővel ugyanolyan unalmas hosszútávon,mintha folyamatosan bujkálnál a watch dogsba a sarokba és megvárod az ellenfelet röhögő smiley.Én nem azt mondtam,hogy a watch dogs az évszázad játéka,de pont azért raktak bele mindenféle kütyüt,és a hackelést,hogy azzal szórakozz,és feldobja a játékmenetet nem azért,hogy a sarokba bujkálj és onnan öld meg az ellent ,csinálhatod így is,de a fejlesztők azért rakták bele a fentebb említett dolgokat,hogy úgy csináld meg,mert sokkal szórakoztatóbb.Ha téged ez nem szórakoztat,miért vettél meg egy hackeres játékot,amiben ez a lényeg röhögő smiley?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

soami

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hellblade írta:
Figyu én nem szeretek úgy játszani hogy

"csináljak úgy mintha nem tudnám másképp megoldani mert ez egy hackelős játék"

Igazából nem kényszerít rá a játék,te teszed azzá,aminek te látod,és ez a baj:

Hogy nem olyan.

Mondom,szinte bármelyik missont meg lehet úgy oldani hogy beszaladok egy sarokba,és bevárom a hülyéket.Ha elfogynak,kinyitom az ajtókat,megcsinálom amit kell,oszt viszlát..

ez így kb 3 perc egy misson..

Ahogy te csinálod az úgy hosszabb is,és tök felesleges tökölés,amikor semmi SZÜKSÉG rá.

És ETTŐL gagyi az egész.
Ennyi erővel majdnem minden játék gagyi dark soulsba is csak folyamatosan kerülgeted az ellenséget és jó időben támadsz,vagy uncharted gears of warban meg bebújsz a fedezék mögé és ennyi,én sose azt néztem egy játékban ,hogy lehet a leggyorsabban megoldani egy küldetést,hanem azt,hogyan tudom számomra a legszórakoztatóbb módon megoldani,mivel nem szoktam egy játékba rohanni,így nem igazán érdekel,hogy 3 perc alatt csinálom meg,vagy 30 perc alatt.Ha te ilyen speedrun módban játszol,akkor az open world játékokat nem neked találták ki röhögő smiley.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

soami

5 éve, 5 hónapja és 15 napja

Hellblade írta:
Nem tudom neked fentünt e hogy fegyverekkel is apelláló hackerekkel lehetett lenni.

A játékbeli hackeléseknek semmi értelme sem volt,ha berohantam egy sarokba,és géppityuval bevárva mindenkit,hamarabb végeztem ugyanazzal az eredménnyel.

Az ajtok kinyitásán kívül semmi érdemi értelme nincs ennek az egész lopakodós hackerkedésnek,ha meglátnak egy elkábított tagot,és jönnek mint a darazsak..

Nem értem miért zárja ki a hacker minőség a hullák,kábított tagok odébb vonszolását..

Lelőni letudja,de ahhoz már "túl hacker",hogy lehajoljon és odébbvigye?
Fegyverrel én nagyon ritkán tüzeltem,maximum akkor ha már egy két ellenség maradt,a drónt felhúztam és folyamatosan robbanó,és sokkoló bombákat dobtam ki,kb. két perc alatt ki lehetett pucolni mindenkit,vagy eltereltem a figyelmüket,és beosontam,vagy felállítottam csapdákat a meghekkelt dolgokkal amik robbantak ,telefonjukkal lehetett őket zavarni,ha meghekkelted,rendőrséget,rivális bandát oda hívni,konkrétan elég sokféle módon lehetett harcolni benne,persze úgy is lehet ahogy te csináltad,csak nem értem,hogy miért nevezed unalmasnak,mikor saját magad teszed unalmassá azzal,hogy ezt csinálod röhögő smiley. A hulla vonszolást én sem értem,bár hozzáteszem nekem soha nem merült fel ,hogy arrébb vigyem,mivel mint írtam,ez nem egy metal gear solid.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

12a(z) 2 -ből
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2019
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja