Máris megérkezett a Final Fantasy XV: Episode Prompto első trailere

2017. március 29.
3.6861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig vált elérhetővé a rajongók számára a Final Fantasy XV első komolyabb kiegészítője, avagy az Episode Gladiolus, a Square Enix rohamtempóban robog tovább a kérdéses szerepjáték bővítéseivel, ezáltal máris bemutatták a következő DLC első kedvcsinálóját.

A Final Fantasy XV: Episode Prompto-ról ugyan ez a felvétel még túl sok érdekességet nem vonultat fel, ennek megfelelően szinte csak a főhőst láthatjuk belőle egy komolyabb dilemmában, illetve egészen pontosan a hóban sétálva, egy hatalmas fegyverrel a kézben, amelyet később egy földön fekvő alakra el is süt.

Mint mondtuk, ebből a teaserből egyelőre még nem leszünk okosabbak a Final Fantasy XV: Episode Prompto kapcsán, ellenben mivel a DLC csak júniusban érkezik, ezért a készítőknek bőven van idejük mindenről beszámolniuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XV első komolyabb kiegészítője, avagy az Episode Gladiolus, a Square Enix rohamtempóban robog tovább a kérdéses szerepjáték bővítéseivel, ezáltal máris bemutatták a következő DLC első kedvcsinálóját.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Tuti nem lövi le a védtelen emberkét, csak mellé lő a hóba. Tipikus filmes klisé, itt is ezt lövik el, szerintem röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Egy csoda ahogy ez a játék kinéz. Imádom!

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja