Ilyen lesz Nintendo Switch-en a Resident Evil: Revelations

2017. szeptember 25.
4.3101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
November végén már a Nintendo Switch-tulajdonosok is lehetőséget kapnak arra, hogy saját konzoljukon élhessék át a Resident Evil: Revelations élményét, aminek apropójából a Capcom most bemutatott két friss trailert erről az átiratról.

Azért rögtön kettőt, mert a konzolra egyszerre érkezik meg a Resident Evil: Revelations első és második epizódja, ezáltal egyik és másik részből egyaránt kapunk egy kis kedvcsinálót az alábbiakban, állítólag csupa-csupa olyan felvétellel a középpontban, amelyeken már a Switch-re készült portot láthatjuk.

Ha valóban így van, akkor kijelenthetjük, hogy a játéknak ezen a platformon sem kell majd szégyenkeznie, lévén igencsak derekas megjelenést kapott, de a vízbe csak november 28-án ugrik majd a majom, lévén ekkor számíthatunk a játék megjelenésére mifelénk.

Nézd nagyban ezt a videót!





Resident Evil: Revelations élményét, aminek apropójából a Capcom most bemutatott két friss trailert erről az átiratról.'>
2 hozzászólás

Tommy

7 éve, 24 napja

Nem lesz rossz, bár ez pont nem egy nagy valami játék..

válasz erre

totyak

7 éve, 24 napja

Kezdenek azért rátalálni a konzolra a külsős címek is. Igaz, eddig szinte csak korábbi játékok Switch portjai, de valahol el kell kezdeni.

válasz erre
Resident Evil: Revelations
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja