A jelek szerint már jövőre erősebb kiadást kaphat a PS5 és az Xbox Series X is

2022. május 26.
26.5641
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár hivatalos forrásokból még nem táplálkozhatunk, ugyanakkor minden jel arra utal, hogy a Sony és a Microsoft is nekilátott már a háttérben a PS5 és az Xbox Series X erősebb verziójának.
 

A hír a TCL Technology konferenciája után kapott szárnyra, ahol egy prezentáción szó szerint felbukkant az új Xbox Series X és a PS5 Pro neve az egyik dián, mégpedig a 9,5 generációs lapkakészletek kapcsán, amelyek ezek szerint már az új masinákat célozhatják meg.

Ezek a gépek várhatóan már jövőre, legkésőbb 2024-ben a boltok polcaira kerülhetnek, és nemcsak masszív 2160p felbontást tudnak majd, hanem mellette a 60/120fps-t is magabiztosan kezelik majd játékon belül, de egyéb esetben a 8K-s képmegjelenítés sem okoz nekik problémát.

5 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete

Ahogy előttem többen is leírták, szép gondolat ez a frissítés, de hát még normál kiadásból sem tudják ellátni a világot. Én személy szerint nem is értek egyet ezekkel az upgradekkel. Most akkor ezzel azok járnak jobban, akik kivárnak éveket a konzolvásárlással, hogy erősebb kiadást kapjanak? Milyen üzletpolitika ez?

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ezek miről beszélnek amikor most sincs megoldva az ellátás?

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

A mostanit se képesek gyártani, mit tervezgetnek???

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Először lehet a mostani generációból kéne készlet, nem?

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Már csak jó játékok kellenének.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt