A hihetetlenül részletes testreszabhatóságról szól a legújabb Anthem videó

2018. november 17.
5.7401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Anthem megjelenése szépen lassan, de biztosan közeledik, és bár még pár hónap elválaszt minket a premiertől, a BioWare és az EA úgy gondolta, hogy most jött el az ideje annak, hogy egy kicsit többet mutogassák új alkotásukat.

Mostanában egyre többet livestreamelnek az Anthemmel a középpontban, ahogyan pedig azt korábban megígérték, az aktuális epizódban a Javelinek, azaz a páncélzatok testreszabhatóságát részletezték bővebben, így közel 45 percnyi új anyagot kaptunk.

A videóból kiderül, hogy valóban rengeteg lehetőségünk lesz a saját tetszésünkre formálni a Javelinjeinket, konkrétan bőven elképzelhető a látottak alapján, hogy nem lesz két ugyanolyan kinézettel bíró játékos, arról meg már nem is beszélve, hogy a szoftver szolgáltatás mivoltából adódóan a későbbiekben még több kozmetikai cucc jön, melyeket akár valódi valutával is kiválthatunk, viszont a játékban való grindolással is feloldhatjuk őket!

Nézd nagyban ezt a videót!



Anthem megjelenése szépen lassan, de biztosan közeledik, és bár még pár hónap elválaszt minket a premiertől, a BioWare és az EA úgy gondolta, hogy most jött el az ideje annak, hogy egy kicsit többet mutogassák új alkotásukat.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Mekkorát fog ez hasalni, te jó ég!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vidoros

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Nem lesz ez rossz!

válasz erre

VaPe

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Nem rossz ez a játék de sajnos full online szomorú smiley

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja