PCPS4XBOX ONEPS3X360WiiU

Másik oldal


Felhasználói szoftverek tesztjei

Windows 8 teszt

Windows 8 teszt
RED2 éve, 4 hónapja és 3 napja • Kategória: Másik oldal
Windows
76 hozzászólás
10 / 10

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a frissen felbukkant Windows 8 nem más, mint a meglepetések operációs rendszere. Elég csak arra gondolnunk, hogy a felhasználók nagy része még csak ismerkedett az akkor legfrissebbnek számító Windows 7-tel, máris hideg zuhanyként érkezett a hír, miszerint a Microsoft fejlesztőgárdája már javában munkálkodik a rendszer legújabb verzióján, vagy akár felidézhetjük...Bővebben »

OnLive teszt

OnLive teszt
RED2 éve, 10 hónapja és 27 napja • Kategória: Másik oldal
Android, iPad, Mac, PC, Windows
33 hozzászólás
10 / 10

A Game Channel hírei között már többször is felbukkant az OnLive valamelyik szolgáltatásáról szóló írás, azonban többekben is felvetődött a kérdés, hogy valójában pontosan mit is takar, miért is jó a vállalat rendszere, így jelen cikkünk ezekre a gondolatokra próbál válaszokat adni. Az OnLive bemutatkozására a 2009-ben megrendezett Game Developers Conference rendezvényen került sor, ahol...Bővebben »

Windows 8 Developer Preview teszt

Windows 8 Developer Preview teszt
RED3 éve, 2 hónapja és 16 napja • Kategória: Másik oldal
Windows
62 hozzászólás
10 / 10

Nem sokkal a sikeresnek mondható Windows 7 megjelenése után a Microsoft meglehetősen nagy meglepetést okozott bejelentésével, miszerint a fejlesztőcsapata gőzerővel dolgozik a legújabb Windows 8 operációs rendszerén, hiszen rengeteg felhasználó akkor még szinte csak ismerkedett a 7-es számozást viselő elődjével. A készülő szoftverről egymás után láttak napvilágot friss információk és...Bővebben »

Windows 7 tippek és finomhangolások

Windows 7 tippek és finomhangolások
RED3 éve, 3 hónapja és 12 napja • Kategória: Másik oldal
Windows
36 hozzászólás
10 / 10

A Microsoft hatalmas sikereket ért el a 2009 októberében megjelent Windows 7 operációs rendszerével. Az új szoftver hatalmas lendülettel kapaszkodott fel a legelterjedtebb operációs rendszerek listáján, elsöpörve az elődjének számító, de nem túl sikeres Vistát, térhódításának egyedül a meglehetősen hosszú időt megért Windows XP állt ellen makacsul. A tagadhatatlan sikerek ellenére a mai...Bővebben »

« ... 1 2 3 4 5 6 a(z) 16 -ből ... »

Korábbi cikkek

Másik oldal archívum

év:     hónap: 

Klikk ide az utolsó 20 hozzászóláshoz!

Közösségi oldalak

Szavazás

Szoktál MMO-zni?

  •  Rendszeresen, többel is
  •  Egy-két félével maximum (kommentben írom)
  •  Csak és kizárólag a... (kommentben írom)
  •  Nagyon ritkán
  •  Soha nem MMO-zom

Összes szavazat1745
Összes hozzászólás56

 
juhaszandor profiljaWillThaWheel profilja adambalonyi profiljakpal profiljasarakrael profilja5t3v3nk3 profiljaRókaszem profiljaHozi profiljaGonzo profiljatotyak profilja