PCPS4XBOX ONEPS3X360WiiU

Másik oldal


Felhasználói szoftverek tesztjei

Norton Internet Security 2009

Norton Internet Security 2009
Hosé6 éve, 3 hónapja és 18 napja • Kategória: Másik oldal

4 hozzászólás
8 / 10

2008 végén jelent meg a Symantec által fejlesztett új, sokoldalú számítógépes védelmi rendszer, a Norton Internet Security. Ha valaki nem ismeri, egy mondatban talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy ez egy bonyolult, rengeteg féle káros szoftver elleni védekezésre szolgáló eszköz. Mielőtt alaposabban beleásnánk magunkat a szoftver rejtelmeibe, érdemes néhány szóban áttekinteni a lehetséges...Bővebben »

Windows 7

Windows 7
Hosé6 éve, 4 hónapja és 25 napja • Kategória: Másik oldal

31 hozzászólás
10 / 10

A Windows XP leváltására szánt Windows Vista és a hozzá kiadott javítások finoman fogalmazva nem igazán váltották be a hozzáfűzött reményeket. Ezért igen nagy érdeklődéssel várja a szaksajtó és a közvélemény a Microsoft nem kifejezettten magas stabilitásáról híres, mégis legnagyobb példányszámban működő operációs rendszerének következő verzióját. Mondják, a remény hal meg...Bővebben »

Nero 9

Nero 9
Hosé6 éve, 6 hónapja és 21 napja • Kategória: Másik oldal

27 hozzászólás
10 / 10

A lemezek pörkölésére szolgáló szoftverek rengeteget fejlődtek az utóbbi időkben. Így van ez a legnépszerűbb író szoftverrel is. A Nero 6-os verziójától kezdve már nem csak egy sima, egyszerű CD és DVD készítő programról beszélhetünk, hiszen ebben a verzióban jelentek meg olyan plusz eszközök, szolgáltatások, amelyek a hang, kép és filmfeldolgozást, kódolást, illetve az így...Bővebben »

Windows Server 2008 Workstation

Windows Server 2008 Workstation
Hosé6 éve, 7 hónapja és 25 napja • Kategória: Másik oldal

6 hozzászólás
10 / 10

Joggal kérdezi a becses olvasó, hogy mit keres egy főleg a rendszergazdák számára szánt program, a Windows Server 2008 ismertetése egy felhasználói szoftverek tesztelésével és bemutatásával foglalkozó internetes újságban? Szinte mindenkit érintett, ha máskép nem, legalább hallomás szintjén a Windows Vista használatba vételével kapcsolatos problémák sora. A Vista elsősorban az igényes...Bővebben »

« ... 3 4 5 6 7 8 9 a(z) 16 -ből ... »

Korábbi cikkek

Másik oldal archívum

év:     hónap: 

Klikk ide az utolsó 20 hozzászóláshoz!

Közösségi oldalak

Szavazás

Szoktál MMO-zni?

  •  Rendszeresen, többel is
  •  Egy-két félével maximum (kommentben írom)
  •  Csak és kizárólag a... (kommentben írom)
  •  Nagyon ritkán
  •  Soha nem MMO-zom

Összes szavazat1661
Összes hozzászólás43

 
Chat kikapcs
rDAVE profiljaLevente1987 profiljamarco profiljaNeurotic profiljahedzsoooAkaHeyJoe profiljamovi profilja5t3v3nk3 profiljazolika1994 profiljaManiac profiljapetike737 profiljamnorbi profilja