PCPS4XBOX ONEPS3X360WiiU

Másik oldal


Felhasználói szoftverek tesztjei

Azonnali üzenetküldők

Azonnali üzenetküldők
RED4 éve, 8 hónapja és 24 napja • Kategória: Másik oldal

13 hozzászólás
10 / 10

A szélessávú internet rohamos elterjedésével újabb kommunikációs forma nyílt meg a számítógép felhasználók előtt, az azonnali üzenetküldők személyében. Az azonnali üzenetküldők olyan számítógépes alkalmazások, amelyeknek segítségével a felhasználó egy vagy több partnerével szöveges kommunikációt folytathat hálózaton keresztül, mint például az internet. Az új megoldás...Bővebben »

VirtualBox 1. rész

VirtualBox 1. rész
tsaby4 éve, 9 hónapja • Kategória: Másik oldal

6 hozzászólás
10 / 10

Napjainkban a virtualizáció egyre népszerűbb téma, és lépten-nyomon ebbe a kifejezésbe botlunk. Valójában legtöbbünk igazán keveset tud arról, hogy mit is takar ez a fogalom, aki pedig mégis rendelkezik némi ismerettel a virtuális gépekkel kapcsolatban, az is inkább az informatikai szakemberek játékának tartja, de nemcsak az informatikusok tudják használni eme eszközt, hanem mi magunk is. Az...Bővebben »

Parted Magic: A HDD mester

Parted Magic: A HDD mester
tsaby5 éve, 23 napja • Kategória: Másik oldal

11 hozzászólás
10 / 10

Sokan voltunk már úgy, hogy egy teljes rendszerösszeomlás után nem volt kedvünk az újratelepítés körülményes útját - operációs rendszer telepítés, programjaink telepítése - végigjárni, vagy netalán nem volt megfelelő eszközünk egy túl kicsire szabott partíció átméretezésére. Mindkét probléma megoldására számtalan megoldást találhatunk, fizetős és ingyenes formában is. Egy remek...Bővebben »

Azonnali üzenet küldők

Azonnali üzenet küldők
Hosé6 éve, 22 napja • Kategória: Másik oldal

17 hozzászólás
10 / 10

Az ember mint tudjuk társas lény. A számítástechnika az emberi kapcsolatok iránti igény kielégítésére nagyon sok lehetőséget, megoldást kínál. Ezeknél a megoldásoknál azonban nem szabad elfelejteni, hogy amíg az ember a több száz kilométerre lévő másik emberrel beszélget a világhálón, lehet hogy közvetlen közösségétől elszakad. Így a kommunikációs lehetőségek komoly veszélyeket...Bővebben »

« ... 2 3 4 5 6 7 8 a(z) 16 -ből ... »

Korábbi cikkek

Másik oldal archívum

év:     hónap: 

Klikk ide az utolsó 20 hozzászóláshoz!

Közösségi oldalak

Szavazás

Szoktál MMO-zni?

  •  Rendszeresen, többel is
  •  Egy-két félével maximum (kommentben írom)
  •  Csak és kizárólag a... (kommentben írom)
  •  Nagyon ritkán
  •  Soha nem MMO-zom

Összes szavazat1738
Összes hozzászólás56

 
jocikun profiljaSodaeute profiljacartman124 profiljaTardief88 profiljamarco profiljaBvektor profiljaturatur profiljaAngryKnight profiljakylx profiljapetike737 profiljateferenc profiljadarkomen profiljawegh profiljaBbeennccee98 profilja adambalonyi profiljadrift3r91 profiljareattila profiljaRókaszem profilja