PCXBOX360PS3WiiUVita3DS

Másik oldal


Felhasználói szoftverek tesztjei

Ingyenes antivírus szoftverek Windows-ra

Ingyenes antivírus szoftverek Windows-ra
tsaby2 éve, 9 hónapja és 20 napja • Kategória: Másik oldal

12 hozzászólás
10 / 10

A mindennapok felhasználójának számítógépén manapság a legtöbb esetben Microsoft operációs rendszereinek valamelyik verziója található meg. Köztudott, hogy ezek a rendszerek a nagy támadási felületet nyújtanak a kártékony programoknak, ezért magunknak gondoskodnunk a Windowsunk biztonságossá tételéről. Legtöbbünk fejében ilyenkor először az fordul meg, hogy valamely nem ingyenes...Bővebben »

LibreOffice

LibreOffice
tsaby3 éve, 4 hónapja és 3 napja • Kategória: Másik oldal
Windows, Linux, Mac
10 hozzászólás
10 / 10

Napjainkban a számítógépek a mindennapjaink részét képezik, ezzel együtt hétköznapi feladattá vált az irodai programcsomagokkal való munkavégzés. Legtöbbünk a Microsoft világából ismert irodai szoftvereket ismerjük, és használjuk. Amennyiben még egy kicsit tájékozottabbak vagyunk akkor halhattunk az OpenOffice programról, de ennek a részletesebb ismerete már kevéssé jellemző a mindennapok...Bővebben »

VirtualBox 3. rész

VirtualBox 3. rész
tsaby3 éve, 11 hónapja és 10 napja • Kategória: Másik oldal

17 hozzászólás
10 / 10

Az előző részekben eljutottunk az első látszólagos számítógépünk elkészítéséig, feltelepíttettük a vendég környezetünkre a kiválasztott operációs rendszert. Néhány példán keresztül bemutatásra került, hogyan tudjuk finomhangolni ezt a szimulált számítógépet, ezzel jó alapot adva a továbblépésre. Miután az előzőekben áttekintettük az alapokat, most egy kicsit mélyebben és...Bővebben »

VirtualBox 2. rész

VirtualBox 2. rész
tsaby3 éve, 11 hónapja és 25 napja • Kategória: Másik oldal

19 hozzászólás
10 / 10

A cikksorozat előző részében áttekintettük a VirtualBox futtatásához szükséges hardver igényeket, megnéztük milyen előkészületek kellettek a virtualizációs eszközünk telepítéséhez. Ezen kívül feltelepítettük az imént említett alkalmazásunkat, és megtettük a megfelelő alapbeállításokat, hogy egy jól működő virtualizációs szoftvert kapjunk. A mostani részben pedig eljutunk...Bővebben »

« ... 1 2 3 4 5 6 a(z) 16 -ből ... »

Korábbi cikkek

Másik oldal archívum

év:     hónap: 

Klikk ide az utolsó 20 hozzászóláshoz!

Közösségi oldalak

Szavazás

Szoktál MMO-zni?

  •  Rendszeresen, többel is
  •  Egy-két félével maximum (kommentben írom)
  •  Csak és kizárólag a... (kommentben írom)
  •  Nagyon ritkán
  •  Soha nem MMO-zom

Összes szavazat541
Összes hozzászólás13

 
Chat kikapcs
wegh profiljazolika1994 profiljatotyak profiljadedikiraly007 profiljaTardief88 profiljacsirkee profiljaNeurotic profiljaharviktor profiljakylx profiljapetike737 profiljamarco profiljaPöpp profiljaAkhad profiljaAkhad profiljaPaulMarloW profiljafantis6 profiljawazko profiljajamalsbling profilja adambalonyi profiljaManiac profiljadzani profiljaAndrewT profilja