PCPS4XBOX ONEPS3X360WiiU

Másik oldal


Felhasználói szoftverek tesztjei

Ingyenes antivírus szoftverek Windows-ra

Ingyenes antivírus szoftverek Windows-ra
tsaby3 éve, 5 hónapja és 13 napja • Kategória: Másik oldal

12 hozzászólás
10 / 10

A mindennapok felhasználójának számítógépén manapság a legtöbb esetben Microsoft operációs rendszereinek valamelyik verziója található meg. Köztudott, hogy ezek a rendszerek a nagy támadási felületet nyújtanak a kártékony programoknak, ezért magunknak gondoskodnunk a Windowsunk biztonságossá tételéről. Legtöbbünk fejében ilyenkor először az fordul meg, hogy valamely nem ingyenes...Bővebben »

LibreOffice

LibreOffice
tsaby3 éve, 11 hónapja és 25 napja • Kategória: Másik oldal
Windows, Linux, Mac
10 hozzászólás
10 / 10

Napjainkban a számítógépek a mindennapjaink részét képezik, ezzel együtt hétköznapi feladattá vált az irodai programcsomagokkal való munkavégzés. Legtöbbünk a Microsoft világából ismert irodai szoftvereket ismerjük, és használjuk. Amennyiben még egy kicsit tájékozottabbak vagyunk akkor halhattunk az OpenOffice programról, de ennek a részletesebb ismerete már kevéssé jellemző a mindennapok...Bővebben »

VirtualBox 3. rész

VirtualBox 3. rész
tsaby4 éve, 7 hónapja és 4 napja • Kategória: Másik oldal

17 hozzászólás
10 / 10

Az előző részekben eljutottunk az első látszólagos számítógépünk elkészítéséig, feltelepíttettük a vendég környezetünkre a kiválasztott operációs rendszert. Néhány példán keresztül bemutatásra került, hogyan tudjuk finomhangolni ezt a szimulált számítógépet, ezzel jó alapot adva a továbblépésre. Miután az előzőekben áttekintettük az alapokat, most egy kicsit mélyebben és...Bővebben »

VirtualBox 2. rész

VirtualBox 2. rész
tsaby4 éve, 7 hónapja és 18 napja • Kategória: Másik oldal

19 hozzászólás
10 / 10

A cikksorozat előző részében áttekintettük a VirtualBox futtatásához szükséges hardver igényeket, megnéztük milyen előkészületek kellettek a virtualizációs eszközünk telepítéséhez. Ezen kívül feltelepítettük az imént említett alkalmazásunkat, és megtettük a megfelelő alapbeállításokat, hogy egy jól működő virtualizációs szoftvert kapjunk. A mostani részben pedig eljutunk...Bővebben »

« ... 1 2 3 4 5 6 a(z) 16 -ből ... »

Korábbi cikkek

Másik oldal archívum

év:     hónap: 

Klikk ide az utolsó 20 hozzászóláshoz!

Közösségi oldalak

Szavazás

Szoktál MMO-zni?

  •  Rendszeresen, többel is
  •  Egy-két félével maximum (kommentben írom)
  •  Csak és kizárólag a... (kommentben írom)
  •  Nagyon ritkán
  •  Soha nem MMO-zom

Összes szavazat1660
Összes hozzászólás43

 
Chat kikapcs
marco profiljarDAVE profiljaGhost3 profiljaVillámm profiljazolika1994 profiljatotyak profiljadzani profiljaTurbie profilja adambalonyi profiljaNewsPepper profiljadrift3r91 profiljaBvektor profilja5t3v3nk3 profiljapetike737 profiljawazko profiljawegh profiljaM.O.R.P.H. profiljaBarna120 profiljaManiac profilja