PCPS4XBOX ONEPS3X360WiiU

Cinema Channel


A legújabb mozifilmek kritikái

The Expendables - A feláldozhatók 3.

The Expendables - A feláldozhatók 3.
marco2 hete és 4 napja • Kategória: Cinema Channel
Független
16 hozzászólás
10 / 10

Abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy megtehetem, nem feltétlenül kritikusi minőségben írok meg egy filmes bírálatot, hanem akár egyszerű nézőként, akár egy letűnt korszak ittragadt csökevényeként, vagy csak szimplán Stallone rajongóként is megtehetem azt. Ha DNS írná a The Expendables 3 vetítés beszámolóját, biztosan negatív hangban tenné azt, hiszen erősen lehet bírálni a Sly...Bővebben »

Az üldözött

Az üldözött
DNS2 hete és 6 napja • Kategória: Cinema Channel
Független
5 hozzászólás
10 / 10

Az üldözött egy politikai-kémthriller, mely a műfaj nagymesterének számító John le Carré azonos című regénye alapján készült, tehát az alapanyag minősége adott volt egy kiváló film megszületéséhez. Az egykoron maga is ügynökként tevékenykedő, ám a szakmában ma is elismert tájékozottsággal rendelkező író úgyszintén híres arról, hogy mesterien és igen szellemes stílusban szövi a...Bővebben »

22 Jump Street - A túlkoros osztag

22 Jump Street - A túlkoros osztag
marco3 hete és 4 napja • Kategória: Cinema Channel
Független
9 hozzászólás
10 / 10

Schmidt és Jenko már bizonyított a középiskolában, így kapnak még egy lehetőséget a rendőrfőnöktől. A feladat nehezebb, a suli keményebb, a csajok jobbak és a cucc is több - sokkal több. A rendőrspanok most az egyetemen bizonyíthatják be hogy nem csak a csajozáshoz értenek, hanem nyomozni is tudnak, a legújabb partydrog terjesztő hálózat lebuktatása a cél. #kep300_1#A srácok felkapják...Bővebben »

A galaxis őrzői

A galaxis őrzői
DNS1 hónapja, 6 napja • Kategória: Cinema Channel
Független
12 hozzászólás
10 / 10

A galaxis őrzői egy újabb képregényadaptáció és egyben szuperhősmozi a Marvel-univerzumból, mely kétségtelenül hatalmas, így szinte kiapadhatatlan forrást biztosít a megfilmesítésre váró franchise-ok számára. A Marvel felvásárlásával (is) óriásit szakító Disney jóvoltából ezen adaptációk immár mondhatni futószalagon érkeznek, néha ugyan felemás minőségben, de egy bizonyos szintet...Bővebben »

1 2 3 4 5 6 a(z) 100 -ből ... »

Korábbi cikkek

Cinema Channel archívum

év:     hónap: 

Klikk ide az utolsó 20 hozzászóláshoz!

Közösségi oldalak

Szavazás

Szoktál MMO-zni?

  •  Rendszeresen, többel is
  •  Egy-két félével maximum (kommentben írom)
  •  Csak és kizárólag a... (kommentben írom)
  •  Nagyon ritkán
  •  Soha nem MMO-zom

Összes szavazat1543
Összes hozzászólás34

 
Chat kikapcs
Ravor profiljamarco profilja5t3v3nk3 profiljamnorbi profiljaNorbiii profiljaBlub profiljajuhaszandor profiljakylx profiljarDAVE profiljapkun profiljaAkhad profiljaManiac profiljaxViRuSx profiljaPöpp profiljapetike737 profiljaManter profiljawazko profilja