SIM CHAMPAGNE - a pezsgőbontó szimulátor teszt

2011. december 30.
74.7471
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Alex profilja, adatai
Alex
Figyelem, figyelem! Exkluzív játékteszt következik! Kéretik a pezsgőspoharakat előkészíteni, majd ellazulni és kényelmesen hátradőlni, mert a most következő Sim Champagne című korszakalkotó játékról kizárólag a Game Channel számol be. Köszöntsük együtt az új évet a Drink More új alkotásával, a fantasztikus pezsgőbontó szimulátorral! Előre szólok, hogy szilveszteri tesztről van szó, így komolyságot nyomokban sem tartalmaz.


A Sim Champagne egy komoly trilógia záró darabja. Szerencsére a korábbi részekhez hasonlóan ez is azonnal felszáll az agyba! A történet még két éve kezdődött egy sörnyitó-mendedzserrel, amely Wanna Beer? címmel robbant be a sörözést kedvelő videojátékosok világába. Itthon Mennyit Beersz? névvel jelent meg. A második epizód a borospincék világába kalauzolta el a gamereket. Érdekes, hogy a cím ismét egy kérdés volt: Who is the WINEr? A kiadó becsületére válik, hogy a körökre osztott dugóhúzó stratégiát is megvásárolhattuk magyarul, JóBOR is megárt, ha sok címmel. Most végre, két év és a fájdalmas szójátékok után itt a folytatás!

Aki már bontott ki pezsgősüveget, jól tudja, milyen veszélyes elfoglaltság. A pukkanástól rettegnek a hölgyvendégek, az ágyúgolyóként kilőtt kupak pedig komplett szerkénysorokat dönthet romba. Ráadásul elég nehéz vele célra tartani, a haverom legalábbis még egyszer sem találta el az anyósát.
De még reménykedik, kitartó ember...


SIM CHAMPAGNE - a pezsgőbontó szimulátor teszt - 2. kép

A Sim Champagne élethű játékmenetének köszönhetően most bátran gyakorolhatunk! Nagyon egyszerű a feladat: minden pályán megadott idő alatt ki kell nyitnunk egy palackot, ám közben egy csepp sem veszhet kárba. Szépen, elegánsan kell dolgozni.

Idáig egyszerűen hangzik, de most jön a csavar!

A kinyitott pezsgőt hősünk (akit Bélának hívnak) azonnal el is fogyasztja, így egyre infantilisabb állapotba kerül. Az elfogyasztott alkoholmennyiségből adódóan minél több szintet teljesítünk, annál durvább lesz főszereplőnk mozgáskoordinációja.

A változás remekül érzékelhető. Az első pályákon Béla még csak trágár dalokat énekel és megkérdőjelezi Fekete Pákó nemi identitását. Ideáig egyszerű eljutni. Úgy a 10. pálya körül azonban hősünk keverni kezdi a zöngés és zöngétlen mássalhangzókat, valamint zombikat kíván irtani a szomszéd kislánynak vásárolt My Little Pony Adventures-ben.

Azt gondolhatjuk, hogy ennél nehezebb már nem lesz...
...amíg el nem érünk az 50. szintre.

Itt Béla pályaíve hasonlítani kezd egy lépcsőn lezuhant hiperbolához. Nem csoda, hiszen fogyasztása meghaladja egy Csecsen lovasezredét. Ez a szakasz már igazi hardcore játékost kíván. Később elérkezünk az első pályavégi főellenséghez, azaz bossfight-hoz. Brutális! Egy méregdrága, 25 literes Moet perzsőt kell fél perc alatt felbontanunk, miközben főszereplőnk éppen szerelmet vall Kiszel Tündének (a PC változatban Geronazzo Máriának). Verejtékes kihívás a legkeményebbeknek is, de a teljesítéséért azonnal 100.000 ponttal vagy 500 achivementtel jutalmaz a játék.

SIM CHAMPAGNE - a pezsgőbontó szimulátor teszt - 3. kép

Amennyiben sikerrel teljesítjük az egész játékot, megnyílik a menüben a legnehezebb Detoxikáló fokozat is. Ezt választva gyakorlatilag ugyanazokat a pályákat játszhatjuk végig, csak ezúttal mindvégig b. oldalas SP slágerek szólnak a háttérben. Emiatt a Detox szintet kizárólag a kiegyensúlyozott, büntetlen előéletű játékostársaimnak ajánlom, mert komolyan próbára teszi türelmünket, és úgy általában az életbe vetett hitünket. Egyetlen negatívum csupán, hogy Multiplayer mód sajnos nincs a játékban, pedig senki sem szeret egyedül inni.

A Sim Champagne pezsgőbontó szimulátor méltó befejezése a Drink More csapat népszerű sorozatának. Elég csak belekóstolni a hangulatába, és máris az ember fejébe száll. Arra azonban érdemes figyelni, hogy néhány pálya után mindenkit nagyon szeretni fogunk, vagy éppen túlságosan kötekedővé válunk. Érdemes "húzóra" végigtolni!

Jó hír a gyűjtői kiadások kedvelőinek, hogy a Sim Champagne Collector's Edition hazánkban is kapható lesz. A csomagban az alapjátékon túl megtalálható lesz a csak februárban megjelenő Pálinka és Kistörköly DLC. Sőt! Helyett kapott az Irénke kiegészítő is, akit Béla minden 20. pálya után részegen megverhet. A videojáték ellenes jogvédők máris tiltakoznak. Ezen felül a gyűjtői kiadás tartalmaz még egy palack pezsgőt, alkoholszondát, hányózacskót és egy A2 méretű posztert a félmeztelen, de legalább szőrös Béláról. Kár, hogy éppen elmúlt karácsony, mert valóban csodás ajándék lehet minden kisgyermek részére.

SIM CHAMPAGNE - a pezsgőbontó szimulátor teszt - 4. kép

Köszönöm a teszthez készített képeket Szokolay Zsolt barátomnak, aki minden bizonnyal elutazott már Szilvásváradra. Remélem, olvasod a cikket Zsoci! Azt kívánom, hogy told végig a játékot, lehetőleg élőben és majd értesíts, hogy szilveszterkor hány üvegig jutottál.

Bízom benne, hogy a Sim Champagne tesztet csak annyira veszitek komolyan, amennyire azt Szilveszter közeledtével komolyan lehet venni. Én már töltöttem, a ti poharatok se maradjon üres. Jöhet a virsli, petárda, lencse és persze a pezsgő! Egészségetekre!

EZZEL A TESZTTEL KÍVÁN A GAME CHANNEL CSAPATA
MINDEN KEDVES OLVASÓJÁNAK
BÉKÉBEN, SIKEREKBEN, SZABADIDŐBEN
ÉS PERSZE JÁTÉKOKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!

SIM CHAMPAGNE - a pezsgőbontó szimulátor / Tesztplatform: PC

kihagyhatatlan!
  • Stílus: Szimulátor
  • Megjelenés: 2011. december 31.
  • Ár: 2.012 Ft-tól
  • Multiplayer: nincs
  • Feldobja a hangulatot
  • Nem lehet abbahagyni
  • SP számok
  • Sok benne a bugborék
  • Másnaposság
  • SP számok
  • Hang
    10
  • Grafika
    10
  • Játszhatóság
    10
  • Hangulat
    10
10
54 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 15 napja

sasikaa írta:
Nekem ott kezdett derengeni, hogy rengeteg helyesírási hiba van a cikkben. Egy rendes cikkben itt nincs ennyi. 2. Béla a főszereplő. Namármost ha nem magyar a gamma miért pont BÉLA? röhögő smiley
Helyesírási hiba???? Hol?meglepett smiley

válasz erre

sasikaa

13 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nekem ott kezdett derengeni, hogy rengeteg helyesírási hiba van a cikkben. Egy rendes cikkben itt nincs ennyi. 2. Béla a főszereplő. Namármost ha nem magyar a gamma miért pont BÉLA? röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 15 napja

Zsolt Tofalvi írta:
hogy lehet jacodni
Elolvastad végig?röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Kazuma91

13 éve, 3 hónapja és 15 napja

Év játéka gyanús. röhögő smiley

válasz erre

Zsolt Tofalvi

13 éve, 3 hónapja és 15 napja

hogy lehet jacodni

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 16 napja

B+!!!!mosolygó smiley Uhhhh ez fájt de frankón. Folyik a könnyem a röhögéstől!röhögő smiley

Am első bekezdéseknél még el is hittem, akkor kezdett gyanús lenni, amikor a DLC-ben az asszonyt kell ütni!röhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 16 napja

Hát ez nagyon nagy!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 18 napja

Ez a cikk!!! mosolygó smiley))) Jól indul az évem.

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 18 napja

A legkirályabb évvégi búcsúztató volt ez!mosolygó smiley Végre egy oldal ahol nem az évben megjelent játékokról, vagy a szerkesztői önimádatról van szó!wtf smiley

Marha jót röhögtem!röhögő smiley

Holnap be is regelek, de most hulla vagyok!mosolygó smiley

válasz erre

marco

13 éve, 3 hónapja és 19 napja

BÚÉK!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 19 napja

Bakkkkkkeeeeer!mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley buek!mosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 19 napja

nyelvnyújtó smiley béna

válasz erre
12345a(z) 5 -ből
SIM CHAMPAGNE - a pezsgőbontó szimulátor
2.012 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja