Minecraft PlayStation 3 Edition teszt

2014. február 03.
79.5561
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
iPet profilja, adatai
iPet
Ha az egyszeri tesztelő a Minecraft PlayStation 3 változatáról akar írni, akkor nagy gondban van. De most komolyan, mit lehet még hozzátenni egy olyan sztorihoz, amit legjobban egy modern tündérmeséhez lehet hasonlítani? Fiatal srácok alkotnak valami nagyon egyszerűt, amire a nép úgy ráharap, mint gyöngytyúk a tápszerre, ők pénzben fürdenek, a játékosok meg az innováció folymaival mossák le a kis testüket.


A Minecraft 2011-es debütálása óta 33 millió eladott darabszámmal büszkélkedhet (minden platformot figyelembe véve), valamint eddig 6 nagyobb díjat is bezsebelt. Ha valaki esetleg barlangban lakna, egy rövid összefoglaló: képzeljetek el egy, leginkább a korai C64-es játékok külcsínére hajazó, belső nézetből látott világot, ahol egészen konkrétan azt csinálunk, amit akarunk. A fő cél a nyolcszáz fajta nyersanyag begyűjtése, az esték túlélése és persze az építkezés. Építményeinknek csak a képzeletünk szab határokat: gondolom mindenki látott már olyan videókat, ahol mondjuk egy másik játék egyik helyszínét alkották meg, vagy esetleg egy pixeles arcképet raktak ki.

Egy disznó meg egy kacsa. Ennyire menő vagyok!

Egy disznó meg egy kacsa. Ennyire menő vagyok!


Itt gyakorlatilag tényleg csak a fantáziánk szab határokat! Én remekül szórakoztam a játékkal egy olyan 20 percig, aztán viszont átcsapott az egész egy szemöldök ráncolásba. Egészen egyszerűen agyrákot kaptam a grafikai prezentációtól valamint a lehetőségektől. Ezt a stuffot olyan playereknek találták ki, akik iszonyatos mérték szabadidővel rendelkeznek. A további felesleges szócséplés helyett álljon inkább itt a stuff kézikönyvének és leírásának ázsiai verziójának kis nyelvünkre lefordított változata.

Szia Te! Nadzson köszönni, hogy megvételezted a bányászós kizsfiú kalandját a mesebéli szörnyezettel! Megvételezett példány nágy segítség kici orzságban, ahol kezdenek fogyni kuták, akar mondani cirkék. Esetleg be is helyez fekete dobozba bányászós kizsfiú kaland? Érteni, djigitális példány szerezni, úgy lenni ócó ész kímélni környezet. Mit te mondani? Hogy cak lenni 68 mega a bányászós kizsfiú kalandja? Nem érteni, mi lenni ezzel baj? Külcsín gyönyörű lenni, mint legszebb illatosz omlósz kuta...cirke bundája. Belső tartalom lenni gazdag, mint legjobb kínai leves. Feltelepülés után fogni kézbe örömpálcát, indítani el bányászós kizsfiú kalandját, de vigyázni! Ha nem izsmerni kaland, indítani el gyakorlás, mert lenni nagyon összetett a játék.

Beszólt a szomszéd...

Beszólt a szomszéd...


Mit te mondasz? Nem rendelkezni idővel? Akkor lenni ez nem te játék. Bele kell rázódnia neked a kaland, mert tudni sokat gyűjtögetni meg építkezni. Ha lenni te krejatív, építeni akár Nagy Fal! Vagy Wong étterme, eszetleg egy szövőgyár. Ha akarni öröm, tenyészteni kuta és cirke, építeni mellé étterem. Árúkapcolász.

Ha megunni gyakorlás, indulni elfele rendes játék. Köszönni mégeccer, hogy vásárolni meg Sony gépre példány! Hinni el, kezelés nem bonyolult, cak építeni ész mókázni. Vigyázni, ha jön az állatvédelem, bocánat, esztét akartam mondani, akkor figyelni, hogy legyen menedék, ahol tudni aludni! Szötét időben mindenféle szörnyezet közlekedni kint. Ha te lenni bátor és lenni pajzs ész páncél, venni fel harcot szörnyezetekkel, értékes alapanyagokért. Ha te lenni perverz, lovagolni meg disznó nyereg nélkül, de erre nem bátorítani, mert az betegesz. Lenni neked lehetőség, egyre jobb nyersanyag bányászásához, szpeciálisan erre képzett szerszámokkal de vigyázni!

Szerszámot túl szokáig használni, lenni beteg, csúnyán köhögni, asztán nem tudni gyorsan bányászni! Tevékenység közben figyelni életerő ész ennivaló! Szok rohangálás fárasztani ki hamar, enni gyorszan cípősz leveszt szavanyúval, segíteni emésztés, tölteni vissza életerő és lenni újra erősz! Tudni sok dolgot építeni de vigyázni! Ha építeni nagy asztal és kitenni mezőre, akkor még több mindent tudni építeni! Szintén fontos lenni tűzhely, ahol főzni mindenféle dolog, mint például anyós vagy szén! Használni logika és rájönni, mit főzni miből. Például homokból tudni kiváló üveget főzni, de kelleni ahhoz sok fa.

Terveztem egy logót a dzsugelem fölé. Problem?

Terveztem egy logót a dzsugelem fölé. Problem?


Mint ahogy látni, bányászós kizsfiú kalandja lenni nagyon összetett, de nem aggódni, mert hívhatni segítség barátok formájában! Amennyiben nem lenne barát, úgy jutányosz áron tudni szállítani bármely ország, grátisz kisfiúval, így egy barát helyett egyből kettő lenni! Ha rendelkezni barát, kérni meg hogy leülni tévé elé, játszani ketten, lenni kétszer akkora móka! Vagy hívni segítségül internet, találni daliás barát, akár több is, lenni még nagyobb szórakozás! Hogy mit te mondasz? Hang játéknak lenni olyan, mint fazék repedése? Nem érteni. Játék hangja lenni csodaszép, mint angyalok kórusa egy átszakézott másnap reggelén. Szeretni hang.

Tartalomról cak eposzokbon tudni beszélni! Ha te nem rendelkezni élettel és lenni olyan, akit szülei tartani el, még néha pelenkázni isz, akkor ez lenni te játékod! Köszönni mégegyszer hogy megvetted ócóért, lenni cak kicit több mint összá Forint, de nem cüggedni! Lenni hozzá akciós kupon, ezzel nyerni magadnak ázsiai lány, két marék extra rizs a menühöz valamint egy évesz bevándorlászi kedvezmény! Bevándorlászi kedvezmény cak határon használható fel, szajnosz ügyvédek jelenlétében nem működik a dolog. Köszönni bányászós kizsfiú nevében hogy megvenni! És kérni téged ha külső nézetből irányítani kizsfiú: nem gerjedni rá hátszóra, mert az lenni betegesz. Lenni ott akkor inkább disznó vagy bárány.

Szóval mit is tudnék hozzátenni ehhez a kézikönyvhöz? Úgy nagyjából semmit, mindent leírtak ami lényeges. Sajnos az én gyomrom nem vette be ezt a játékot, de könnyen lehet, hogy csak az előző nap elfogyasztott csípős leves volt az oka. Vagy az ÁNTSZ.

Igen, ilyet is lehet. Már Ps-en is. De ráért valaki...

Igen, ilyet is lehet. Már Ps-en is. De ráért valaki...


Minecraft PlayStation 3 Edition / Tesztplatform: PlayStation 3

jó lesz ez!
  • Stílus: MMO
  • Megjelenés: 2014. január 25.
  • Ár: 4.990 Ft-tól
  • Multiplayer: van
  • Minecraft
  • Minecraft
  • Hang
    5
  • Grafika
    8
  • Játszhatóság
    8
  • Hangulat
    8
7.3
22 hozzászólás

jezzahun

11 éve, 8 napja

nem értem mi a gondotok ezzel a játékkal.. a legó is ilyen,azt építesz amit akarsz... ez is olyan csak virtuálisan.. az emberek mindig szeretnek gondolkodni,megálmodni saját világukat.. ezzel lehetséges.. aki csak olyan játékkal játszik amiben kötött feladatok vannak az nem tudja megérteni hogy ebben mi a jó,rá van késztetve hogy valaki adjon neki feladatot.. Akkor ez nem az ő játéka.. ezért lehúzni pedig értelmetlen..

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 napja

Jézusom ettől kikészültemröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

csirkee

11 éve, 10 napja

Én a mai napig nem értem mi tetszik az embereknek ebben a kockás játékban...

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

Nagyon kemény! röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

Lenni szép oco leiras, gratulátsziíó. röhögő smiley

válasz erre

ReVerse

11 éve, 10 napja

Ez nagyon jó leírás lett! röhögő smileyD

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

Ilyen beteg review-t még nem olvastam.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

EZ MENNYIRE DURVA TESZT MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 10 napja

Uborkaszezon? röhögő smiley Meglepő, hogy ennyi eladott példány után még PS3-on is a PSN letöltési lista élére jutott.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Minecraft PlayStation 3 Edition
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja