Helldivers teszt

2015. március 22.
70.8691
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
iPet profilja, adatai
iPet
Emlékeztek még a Starship Troopers nevű, 1997-ben megjelent bogaras-katonás akciófilmre? Tudjátok, amikor egy ismeretlen faj megtámadja a Földet, de a jó öreg, extrákkal felspécizett bakák felveszik velük a harcot, hogy közben mindenféle ocsmány, de eléggé látványos módon essenek áldozatául a dübörgő dögöknek? No, a Helldivers tesztelése közben szinte képről-képre megelevenedett a fenti sci-fi.


Korábban is láttam már trailereket és gameplay bemutatókat az Arrowhead Studios legújabb, felül nézetes lövöldéjéről, aminek (kis túlzással persze) hangulata visszavitt a 2000-es évek ZS kategóriás lövöldéihez. Ugyanis arról van szó, hogy a Super Earth nevű rendszert három idegen létforma támadja meg, de jövünk mi, a Helldiverek és jó alaposan rendet teszünk.

Mindezt az intróból tudjuk meg, ami alatt nagyon jókat kacagtam, mert a narrátor pont ugyanazzal a hangsúllyal beszélt, mint a fenti film mesélője. Röviden összefoglalva, egy felülnézetes akciójátékot kapunk, elég ócska grafikával, nagyon nagy mélységgel és online játszható többszemélyes lehetőségekkel megtámogatva.

Ez lenne a sivatag

Ez lenne a sivatag


A tutorialt mindenképp csináljuk végig, mert jól elmagyarázza a lehetőségeinket, bár aki játszott mondjuk a Dead Nation-nel, vagy az ehhez hasonló cuccokkal, annak sok újdonságot nem tud felmutatni. A bal karral mozgunk, a jobbal célzunk, ez idáig oké. Lesz egy elsődleges, valamint egy másodlagos fegyverünk, plusz természetesen gránátok, ez is stimmt.

Az első, igazán nagy meglepit az úgynevezett stratagemek hozzák. Ezeket játék közben, QTE szekvenciákhoz hasonló módon kell lehívnunk, tartalmuk pedig elég széles spektrumon mozog. Dobathatunk le extra lőszert, erősebb fegyvereket, de benga mechákat meg szállítójárműveket is. A gyakorló térkép elég kicsi, viszont láthatjuk, hogy több feladatot is végre kell majd hajtanunk, amikor élesben megy a buli.

Oké, akkor nézzük is, hogy konkrétan miről van szó. Illetve bocsánat, itt szólnom kell a játék egyik legnagyobb szemétségéről. Ahhoz, hogy a három frakcióval megtámogatott galaktikus háborúba érdemben bele tudjunk szólni, mindenképp online kell lennie a gépünknek. Ahhoz, hogy mondjuk a barátainkkal is játszani tudjunk, valamint a bolygókon elért eredményeink beleszámítsanak a nagy egészbe, rendelkeznünk kell Ps+ előfizetéssel, különben csinálhatjuk az egészet egyedül, ami gyakorlatilag úgy másfél óra után le is nullázza a hangulatot. De tegyük fel, hogy adottak a fenti dolgok, ráadásul vannak olyan pajtásaink, akiket némi aggyal is megtámogattak.

Ez az éjszakai sivatag

Ez az éjszakai sivatag


Minden esetben a hajónk központi termében kezdünk, ahol missziók között tudjuk variálni hősünk kinézetét, illetve a küldetések elvégzése után kapott pontokkal tudjuk tápolni a lőfegyvereket, valamint a stratagemeket. Első lépésként ki kell választanunk, hogy a bogarakat akarjuk irtani, esetleg az androidok területén szeretnénk akciózni, vagy pedig az illuminatikat akarjuk zaklatni.

Utána keressünk egy kellően gusztusos, valamint az épp aktuális szintünknek megfelelő nehézségű bolygót, aztán adjunk is neki. A választott nehézségtől függően, minden planétán több küldetést is végre tudunk hajtani. Ne számítsunk azonban túl nagy variánsokra, mert vagy rakétakilövőt aktiválunk, esetleg túszokat menekítünk, központi épületet robbantunk, vagy aktatáskát hordozunk.

Ha érzékeltetni szeretném a grafika puritanitását, akkor az egészet úgy képzeljétek el, mintha egy PSP játékot húztak volna fel. Gyakorlatilag minden bolygónak azonos a faunája, egyedül az váltakozik, hogy sivatagban, erdőben, esetleg hóval borított tájon hadakozunk. Katonáink nem festenek rosszul, de az ellenséges erők szintén rettentően elnagyoltak, valamint iszonyatosan kevés fajtával találkozunk.

Mivel crossbuy játékról van szó, elindítottam Vitán is, hogy aztán olyan másfél perc múlva ki is kapcsoljam. Konkrétan gyalázatos lett az a port, ne is foglalkozzunk vele.

Itt meg egy kis káosz van

Itt meg egy kis káosz van


Egyszerre négy fő kommandózhat, viszont tényleg csak olyan emberkékkel játszunk, akikkel jóban vagyunk, ugyanis a friendly fire itt automatikus, aztán ha nem figyelünk a másikra, vagy nem taktikusan haladunk előre (főleg a nehezebb pályákon), akkor bizony egymást is igen csúnya módon felszecskázhatjuk. Azzal is vigyázzunk, hogy a stratagemeket hova és mikor hívjuk, mivel ha rossz helyre tesszük le a kis bólyát, mondjuk egy égből lezuhanó mecha szó nélkül ki tudja irtani a bagázst, ha alatta állunk.

De olyan is volt, hogy túléltünk egy baromi nehéz szituációt, vártuk az értünk jövő dropsipet, hogy aztán az nyomja agyon két katonánkat is, míg a többieket lerohanták a túlerőben lévő bogarak. Nem volt vicces. Amennyiben viszont folyamatosan kommunikálva, kellően jó stratégiát választva haladunk előre, iszonyatosan jól működik a Helldivers! Tényleg úgy mozgunk és lövünk, mint valami elit akciócsoport tagja, ami igazából rettentően szórakoztató tud lenni.

Legalább is egy darabig mindenképp. A grafika mellett a játék második legnagyobb hibája az a nagyon hirtelen fellépő unalom, valamint a tartalmi hiányok. Kiválasztjuk a bolygót, ledobnak minket, ledarálunk mindenkit, kicsit nevetünk a bénázásokon, felszállunk, kezdjük előröl. Nincs semmi változatosság, semmi üdítő színfolt, ami mondjuk, csak később jelenik meg, valamint a pajtásokat is megunjuk cirka másfél óra után.

Ha nem szereted az online dolgokat, valamint a baráti köröd sem, akkor nyugodtan vonj le az értékelőből egy egész pontszámot. A koncepció amúgy érdekes, amikor működik a csapatmunka, akkor nagyon fun, viszont a sivár grafika és a tartalmatlanság hamar kiöl minden jót a Helldiversből. Ha olcsó lesz, esetleg tehettek vele egy próbát ettől függetlenül.

Helldivers / Tesztplatform: PlayStation 4

egynek jó...
  • Stílus: akció
  • Megjelenés: 2015. március 03.
  • Ár: 5.990 Ft-tól
  • Multiplayer: van
  • Nagyon frankó multi
  • Érdekes a stratagemek használata
  • Helyenként Starship Troopers flashback
  • Randa külső
  • Minimális tartalom
  • Repetitív
  • Ps+ kell hozzá
  • Hang
    6
  • Grafika
    6
  • Játszhatóság
    7
  • Hangulat
    7
6.5
Helldivers tesztelése közben szinte képről-képre megelevenedett a fenti sci-fi. '>
Helldivers tesztelése közben szinte képről-képre megelevenedett a fenti sci-fi. '>
10 hozzászólás

iPet

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Syluseer írta:
Sziasztok! Szeretném itt is megosztani kissé hosszúra sikerült véleményem:
PS4-en játszom. Ez egy taktikai kooperatív játék. Egy jó csapattal játszani hatalmas móka (de szerintem ez minden játékra igaz). A grafika funkcionális, szépen animált karakterek, a hangok hatalmasak a zenék jól illenek az epikus csatákhoz. A Demon's Souls és a Diablo 3 mellett nekem a legjobb kooperatív élmény. Mocskosmód hangulatos! Nekem 6000Ft-ot megért és már közel 40 órát játszottam. 18000Ft-os játék csili-vili grafikával nulla hangulattal??? Játszani kell vele nem juhtubon nézni. PS4-en laza 9 pont. Szerintem.
Apróságok: Loot rendszer nincs, csak mintákat gyűjthetsz a küldetések során amiből 10db 1db kutatási pontot jelent. Szintlépesenként is kapsz egy kutatási pontot. Egy főfegyvert vihetsz magaddal (ezek bizonyos szinteket elérve nyílnak meg és kutatási pontokból fejleszthetőek) valamint van egy pisztolyod. A többi felszerelést ledobják neked, már ha kéred ezeket Stratagems-nek (ezek is kutatási pontokból fejleszthetőek) hívják, és adott bolygó összes (1-2-3-stb) misszióinak teljesítése után kapod meg, jutalomként. Négyet vihetsz magaddal egy küldetésre, de akár ugyan azt is berakhatod négyszer (mert vannak amit többször lehívhatsz, de van amit csak egyszer ezért azt érdemes lehet még egyszer berakni). Valamint bizonyos szinten kapsz Perke-t, amiből egyet rakathatsz be (pl sima gránát helyett tüzes gránátod legyen, vagy nehéz páncél stb). Ha barátokkal játszotok egyikőtök Host lesz. Az ő űrhajójára csatlakoztok fel. A Host választja ki küldetést, de ti is javasolhattok egyet, és ő állítja be a térképen a becsapódási pontotokat (azzal is lehet taktikázni melyik feladat közelében kezdetek). Érdemes headseten taktikát egyeztetni, ki mit vigyen magával. Amit ledobatsz magadnak, azt más is használhatja sőt, más is adhat neked lőszert vagy akár be is tárazhatja a páncéltörődet. Van lépegető, négyszemélyes harci-jármű (egy vezet, kettő két oldalról gépfegyverállásból aprít a negyedik pedig kezeli a lövegtornyot) vannak turretek, tesla torony, többféle légicsapás (atom, napalm stb), embert és gépet gyógyító fegyver, lézer ágyú...... Szóval lehet a csapatba akár tank, support stb karaktereket alakítani. Visszatérve az első lépésekhez: csak emberi faj van, eldöntheted férfi vagy nő karaktert akarsz e, jelentősége nincs. Kasztok nincsenek páncélok csak a kinézetet változtatják a defensedet nem növelik (kivéve egy Perk ami növeli a védekezésed, de lassabb leszel). A Training pályát ki kell bírni, az egyáltalán nem adja vissza a játék későbbi hangulatát, ahogyan az egyedüli játék sem. Be kell szépen multiba csatlakozni - természetesen először legkönnyebb szintű küldetésekre - és azután majd elkap a gépszíj és nem ereszt. Van éjszakai küldetés, sivatagos, havas (hóban lassan mozogsz), dzsungeles (vízben lassan mozogsz) stb pálya. Sőt vannak Eventek is városi harcokkal. Egy küldetés többféle feladatból állhat, de az utolsó mindig a kimenekítésétek. Ám ahhoz hogy ez megtörténjen minden feladatot teljesítenetek kell vagy el kell hogy buknotok (csak így a végén nem lesz csillag, nem lesz annyi XP). A feladatokból sokféle van, persze majd ismétlődnek de szerintem ez nem zavaró. Rengeteg apróság van a játékban amire a készítők odafigyeltek, és csak órák múlva tűnnek fel (legalábbis nekem). Három ellenséges frakció van: Bug, Cyborg, Illuminates. A játék nehéz. A nehézség küldetéshez adott de azért egy hard szerintem nehezebb Cyborgon (illetve egy Illuminates bolygón mint Cyborgon) mint rovaros bolygón. Az ellenséget fajtánként és típusonként meg kell ismerni, ki kell tanulni szintén mint a Souls játékokban (az erősebb/nagyobb példányoknak ki kell tapasztalni a gyengéit) Megölésükért nem jár semmilyen jutalom, csak a missziók teljesítésérét, valamint ha nem haláloztok el, (másik életben maradt játékos ledobathat ilyenkor bármennyiszer halsz meg) és még azt nézi a játék hogy a végén a kimentési pontot elérve és túlélve a mentőhajó érkezésig tartó időt, mindannyian felszálljatok rá épségben. Érdemes használni a térképet és elkerülni a felderítő egységeket, akik ha észrevesznek egy pillanat alatt riadóztatnak utánpótlásért ám akkor beindul a hatalmas darálda. Óriási egymást kakivá lőni vagy agyon dobni lehívott plusz lőszerrel vagy amikor rád esik az általad újrahívott/feltámasztott játékos (egyébként minden lezuhanó csomagnak látod egy nagyon rövid ideig az árnyékát, így ha figyelsz elkerülheted a becsapódás kontaktusát). Ha neked nem a poligonok számolgatása a hobbid és van taktikai érzéked valamint szereted az epikus, reménytelennek tűnő csatákat, akkor ez a te játékod is. Én nem egy másik tesztet akartam ide írni csak kedvcsinálót, mert sajnálom hogy pont egy ilyen gyöngyszem nem kapott megfelelő marketinget és emiatt sokak figyelmét elkerülte. Én a Demon's Soulst is import verzióval toltam ázsiai megjelenése után nem sokkal, de akkor még senkit nem érdekelt, mégis majd egy év alatt kult-játéká vált (tudom hogy nem rajtam múlt de akkor is ) Ja és egy jó tanács: ha egy társad a headsetbe ordibálja NYÚK-NYÚK... akkor fuss!

Jaj még egy tipp: Lépegetővel voltam, csapat társaim gyalogosan. Én hátulról fedeztem őket amikor hirtelen előttünk riadóztattak és túlerő alakult ki a fronton. Ekkor mindenki négyzet gombbal kúszás pozitúra (cover) hátra, én pedig a gépem gattlingjével nekikezdtem a hentelésnek. Ők hátrébb jutottak a tűzvonaltól majd onnan lassító gránáttal, rakétavetővel, és railgunnal aprítottak. Szóval a térkép mellett (tapipad) a fedezék (négyzet) használata is javasolt ugyanis ilyenkor sokkal nehezebben vesznek észre valamint eltudnak lőni feletted.

Már megjelent egy DLC is, a teljes pack 1844Ft!
Köszönet a fejlesztők részéről, hamarosan INGYENES, nagyobb tartalmat kapunk!!! Mi is köszönjük a remek játékot! http://arrowheadgamestudios.com/

Hoztam létre egy facebook-os oldalt, remélem eléri majd célját a kezdeményezésem
https://www.facebook.com/Pokolbuvarok
De ha nem, az se baj nyelvnyújtó smiley
Hello,

Nincsen semmi bajom a fanboy réteggel, nagyon szép hivatás ez, kellenek ők a gamer társadalomba. Viszont ha ez szerinted laza 9 pontot ér, akkor komoly gondok vannak a realitásért felelős receptoroknál. Sokan elfelejtik, de a tesztelők nem engedhetik meg maguknak azt, hogy nem objektíven nézzenek egy adott játékot. Így ha te 9 pontot adnál erre én meg megvenném, azt hiszem elég durva kommenteket helyeznék el a cikked alá. 6,5 pont, egynek jó. Stílusban például a Dead Nation sokkal szórakoztatóbb, látványosabb és tartalmasabb, pedig az is erre a sémára épül. És természetesen ezt is csak a jútyúbról tudom........

válasz erre

Syluseer

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

Sziasztok! Szeretném itt is megosztani kissé hosszúra sikerült véleményem:
PS4-en játszom. Ez egy taktikai kooperatív játék. Egy jó csapattal játszani hatalmas móka (de szerintem ez minden játékra igaz). A grafika funkcionális, szépen animált karakterek, a hangok hatalmasak a zenék jól illenek az epikus csatákhoz. A Demon's Souls és a Diablo 3 mellett nekem a legjobb kooperatív élmény. Mocskosmód hangulatos! Nekem 6000Ft-ot megért és már közel 40 órát játszottam. 18000Ft-os játék csili-vili grafikával nulla hangulattal??? Játszani kell vele nem juhtubon nézni. PS4-en laza 9 pont. Szerintem.
Apróságok: Loot rendszer nincs, csak mintákat gyűjthetsz a küldetések során amiből 10db 1db kutatási pontot jelent. Szintlépesenként is kapsz egy kutatási pontot. Egy főfegyvert vihetsz magaddal (ezek bizonyos szinteket elérve nyílnak meg és kutatási pontokból fejleszthetőek) valamint van egy pisztolyod. A többi felszerelést ledobják neked, már ha kéred ezeket Stratagems-nek (ezek is kutatási pontokból fejleszthetőek) hívják, és adott bolygó összes (1-2-3-stb) misszióinak teljesítése után kapod meg, jutalomként. Négyet vihetsz magaddal egy küldetésre, de akár ugyan azt is berakhatod négyszer (mert vannak amit többször lehívhatsz, de van amit csak egyszer ezért azt érdemes lehet még egyszer berakni). Valamint bizonyos szinten kapsz Perke-t, amiből egyet rakathatsz be (pl sima gránát helyett tüzes gránátod legyen, vagy nehéz páncél stb). Ha barátokkal játszotok egyikőtök Host lesz. Az ő űrhajójára csatlakoztok fel. A Host választja ki küldetést, de ti is javasolhattok egyet, és ő állítja be a térképen a becsapódási pontotokat (azzal is lehet taktikázni melyik feladat közelében kezdetek). Érdemes headseten taktikát egyeztetni, ki mit vigyen magával. Amit ledobatsz magadnak, azt más is használhatja sőt, más is adhat neked lőszert vagy akár be is tárazhatja a páncéltörődet. Van lépegető, négyszemélyes harci-jármű (egy vezet, kettő két oldalról gépfegyverállásból aprít a negyedik pedig kezeli a lövegtornyot) vannak turretek, tesla torony, többféle légicsapás (atom, napalm stb), embert és gépet gyógyító fegyver, lézer ágyú...... Szóval lehet a csapatba akár tank, support stb karaktereket alakítani. Visszatérve az első lépésekhez: csak emberi faj van, eldöntheted férfi vagy nő karaktert akarsz e, jelentősége nincs. Kasztok nincsenek páncélok csak a kinézetet változtatják a defensedet nem növelik (kivéve egy Perk ami növeli a védekezésed, de lassabb leszel). A Training pályát ki kell bírni, az egyáltalán nem adja vissza a játék későbbi hangulatát, ahogyan az egyedüli játék sem. Be kell szépen multiba csatlakozni - természetesen először legkönnyebb szintű küldetésekre - és azután majd elkap a gépszíj és nem ereszt. Van éjszakai küldetés, sivatagos, havas (hóban lassan mozogsz), dzsungeles (vízben lassan mozogsz) stb pálya. Sőt vannak Eventek is városi harcokkal. Egy küldetés többféle feladatból állhat, de az utolsó mindig a kimenekítésétek. Ám ahhoz hogy ez megtörténjen minden feladatot teljesítenetek kell vagy el kell hogy buknotok (csak így a végén nem lesz csillag, nem lesz annyi XP). A feladatokból sokféle van, persze majd ismétlődnek de szerintem ez nem zavaró. Rengeteg apróság van a játékban amire a készítők odafigyeltek, és csak órák múlva tűnnek fel (legalábbis nekem). Három ellenséges frakció van: Bug, Cyborg, Illuminates. A játék nehéz. A nehézség küldetéshez adott de azért egy hard szerintem nehezebb Cyborgon (illetve egy Illuminates bolygón mint Cyborgon) mint rovaros bolygón. Az ellenséget fajtánként és típusonként meg kell ismerni, ki kell tanulni szintén mint a Souls játékokban (az erősebb/nagyobb példányoknak ki kell tapasztalni a gyengéit) Megölésükért nem jár semmilyen jutalom, csak a missziók teljesítésérét, valamint ha nem haláloztok el, (másik életben maradt játékos ledobathat ilyenkor bármennyiszer halsz meg) és még azt nézi a játék hogy a végén a kimentési pontot elérve és túlélve a mentőhajó érkezésig tartó időt, mindannyian felszálljatok rá épségben. Érdemes használni a térképet és elkerülni a felderítő egységeket, akik ha észrevesznek egy pillanat alatt riadóztatnak utánpótlásért ám akkor beindul a hatalmas darálda. Óriási egymást kakivá lőni vagy agyon dobni lehívott plusz lőszerrel vagy amikor rád esik az általad újrahívott/feltámasztott játékos (egyébként minden lezuhanó csomagnak látod egy nagyon rövid ideig az árnyékát, így ha figyelsz elkerülheted a becsapódás kontaktusát). Ha neked nem a poligonok számolgatása a hobbid és van taktikai érzéked valamint szereted az epikus, reménytelennek tűnő csatákat, akkor ez a te játékod is. Én nem egy másik tesztet akartam ide írni csak kedvcsinálót, mert sajnálom hogy pont egy ilyen gyöngyszem nem kapott megfelelő marketinget és emiatt sokak figyelmét elkerülte. Én a Demon's Soulst is import verzióval toltam ázsiai megjelenése után nem sokkal, de akkor még senkit nem érdekelt, mégis majd egy év alatt kult-játéká vált (tudom hogy nem rajtam múlt de akkor is ) Ja és egy jó tanács: ha egy társad a headsetbe ordibálja NYÚK-NYÚK... akkor fuss!

Jaj még egy tipp: Lépegetővel voltam, csapat társaim gyalogosan. Én hátulról fedeztem őket amikor hirtelen előttünk riadóztattak és túlerő alakult ki a fronton. Ekkor mindenki négyzet gombbal kúszás pozitúra (cover) hátra, én pedig a gépem gattlingjével nekikezdtem a hentelésnek. Ők hátrébb jutottak a tűzvonaltól majd onnan lassító gránáttal, rakétavetővel, és railgunnal aprítottak. Szóval a térkép mellett (tapipad) a fedezék (négyzet) használata is javasolt ugyanis ilyenkor sokkal nehezebben vesznek észre valamint eltudnak lőni feletted.

Már megjelent egy DLC is, a teljes pack 1844Ft!
Köszönet a fejlesztők részéről, hamarosan INGYENES, nagyobb tartalmat kapunk!!! Mi is köszönjük a remek játékot! http://arrowheadgamestudios.com/

Hoztam létre egy facebook-os oldalt, remélem eléri majd célját a kezdeményezésem
https://www.facebook.com/Pokolbuvarok
De ha nem, az se baj nyelvnyújtó smiley

válasz erre

kylx

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

akkor már inkább warhammer 40k II, ha jól értem a cikket mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

Kipróbáltam a PlayIT-n nem volt olyan rossz játék, bár annyira nem tetszett hogy egyszer beruházzak rá. Olyan játéknak éreztem mint mondjuk az Angry birds, nem úgy hogy madarakat kell itt is disznóra lőni, hanem olyan időelütős. röhögő smiley

válasz erre

C64 fun

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

6.5 nem is rossz ezért a stuffért!mosolygó smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

iPet írta:
Keress rá a cucc introjára, valamint nézz több képet olyan pályákról, ahol bogarakat kell irtani. Garantálom, hogy érteni fogod, miről írtam a cikkbenmosolygó smiley
OK, aláírom az intro valóban adja ugynazt a hangulatot. A teszt képeire ránézve, majd a tesztet elolvasva nem értettem az összehasonlítást.

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

Egy átlag játék..

válasz erre

iPet

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

totyak írta:
Én ugyen nem próbáltam a játékot és biztosan nem is fogom, képekről viszont egyáltalán nem látom Starship Troopers-esnek. Az a film nagyon eltalált darab, a humor nagyon megdobja. Ez a játék meg olyannak látszik, mint a többi stratégia. Persze elfogadom, hogy lehetnek hasonlóságok, mégis csak iPet játszott vele, nem én.
Keress rá a cucc introjára, valamint nézz több képet olyan pályákról, ahol bogarakat kell irtani. Garantálom, hogy érteni fogod, miről írtam a cikkbenmosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

9 éve, 9 hónapja és 17 napja

Én ugyen nem próbáltam a játékot és biztosan nem is fogom, képekről viszont egyáltalán nem látom Starship Troopers-esnek. Az a film nagyon eltalált darab, a humor nagyon megdobja. Ez a játék meg olyannak látszik, mint a többi stratégia. Persze elfogadom, hogy lehetnek hasonlóságok, mégis csak iPet játszott vele, nem én.

válasz erre
Helldivers
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja