WiFi csatlakozási pontok - egyre több csalódott felhasználó

2003. szeptember 27.
4.0881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Az angliai – többek között – Wi-Fi csatlakozási pontokkal is foglalkozó vállalat, a Liberty Europe legutóbbi tanulmányában azt vizsgálta, hogy a fogyasztók mennyire elégedettek a jelenlegi vezeték nélküli csatlakozási lehetőségekkel.

A vállalat kutatási jelentésében lehangoló képet fest; gyenge minőségű szolgáltatásokról, rosszul képzett és információszegény személyzetről beszél. A vállalat elmondása szerint a nyilvános vezeték nélküli hozzáférés ugyan egyre több helyen válik elérhetővé, és a felhasználók többé-kevésbé tisztában vannak a Wi-Fi előnyeivel, a végeredmény mégis elszomorító.

Barry Shrier, a Liberty Europe elnöke így összegzi gondolatait: „Gyakran megesik, hogy a felhasználó nem tudja, hogy a közelében csatlakozási pont található, nem tudja, hogy hogyan lehet(ne) csatlakozni, nem kap technikai segítséget, és ahelyett, hogy örömét lelné az új lehetőségek kihasználásában, inkább csalódottá és a Wi-Fi-vel szemben elutasítóvá válik. Márpedig, ha ezt a folyamatot nem tudjuk megállítani, akkor az az iparág bármely szereplőjét komolyan és negatívan fogja érinteni."
3 hozzászólás

kpal

9 éve, 4 hónapja és 25 napja

Én mindenütt kihasználom az utóbbi években , biztos nem fizetem drága mobilnetet .

válasz erre

marco

14 éve, 11 hónapja és 19 napja

Aztaaaa, egy 7 éves hírt is lereagálnak, ezt már szeretem.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 19 napja

Mert bal**** az egész számítástechnika.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja