WAP szimuláció i-mode-kompatibilis készüléken

2003. október 01.
1.5581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A mobil internetes technológiák területén tevékenykedő Digital Airways egy olyan új változatát mutatta be a Wapaka Web-nek, amelyikkel már i-mode hálózatokon is lehet WAP-olni.

A Wapaka Web fejlesztési irányának legújabb mérföldköve az a változat, amelyik számos mobil internetes tartalom megjelenítése mellett képes a WAP 2.0 és a cHTML fájlok kezelésére is, illetve ezek i-mode hálózatokon történő futtatására.

A Digital Airways szóvivője elmondta, hogy már eddig is számos szolgáltató használja a Wapaka Web-et, mely alapját a Java jelenti. Megfogalmazásuk szerint „a mobilszolgáltatások világméretű fejlődése, valamint a színes kijelzős GPRS-kompatibilis telefonok új generációja megannyi új kihívás elé állítja az olyan fejlesztőcégeket, mint amilyen a Digital Airways. Ezeknek a kihívásoknak megfelelve jelentünk most meg a Wapaka Web, immár i-mode telefonokon is futtatható változatával. Nem hisszük, hogy a Wap teljes egészében eltűnik, ezt példázza az In-Stat Group előrejelzése is, ami szerint Nyugat-Európában mintegy 200 millió WAP-os készülék lesz 2004-ben használatban."
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja