Véralkoholszintet is mér az LG legújabb mobiltelefonja

2005. június 25.
4.2781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A CommunicAsia 2005-ön hat új mobiltelefonját mutatta be az LG Electronics: a DMB (Digital Multimedia Broadcast) telefont, az új típusú szétcsúsztatható telefont, az 5 megapixeles kamerás telefont, a 3-D játéktelefont, MP3 zenetelefont és egy versenyautó-formájú készüléket.

Az SB120 mobil-adásközvetítő telefonnal utazás közben is élvezhetjük a műholdas adásokat, a kristálytiszta képminőséget és a CD minőségű hangot. A hagyományos műholdas DMB modellekkel szemben az SB120-szal 360 fokban elforgatható monitorának köszönhetően megízlelhetjük a video-on-the-move szolgáltatást.

DMB telefon (SB120)
Az SB120 mobil-adásközvetítő telefonnal utazás közben is élvezhetjük a műholdas adásokat, a kristálytiszta képminőséget és a CD minőségű hangot. A hagyományos műholdas DMB modellekkel szemben az SB120-szal 360 fokban elforgatható monitorának köszönhetően megízlelhetjük a video-on-the-move szolgáltatást. A modell 2 megapixeles kamerával és autofókusz funkcióval rendelkezik.

Szétcsúsztatható telefon (LP 3900)
Az új LP 3900 szétcsúsztatható telefon kétrétegű kijelzővel rendelkezik: a felső képernyő fel és le mozgatható a belső kijelzőn. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot. A készüléket AV hangszínszabályozóval szerelték fel, így az eredeti hangzásában élvezhetjük az MP3 zenefájlokat. A modell több feladatot képes egyszerre végrehajtani így akár játszhatunk, SMS-t írhatunk, videózhatunk, fotózhatunk vagy igénybe vehetjük a vezeték nélküli internetszolgáltatást, mialatt MP3 formátumú zenéinket hallgatjuk.

5 megapixeles kamerás telefon (LP5500)
A Twist & Slim formatervezésű 5 megapixeles telefon szupervékony, mindössze 18 mm és egy valódi digitális kamerával van feszerelve. A készülék autofókusszal, CCD kamerával és 2 inch-es QVGA LCD képernyővel rendelkezik, valamint másodpercenkénti 30 képkockás, VGA minőségű felvételt képes készíteni. A kamera funkcióhoz vaku, fél-zár és lencsevédő is tartozik.

3-D játéktelefon (SV360 / KV3600)
Az első mobiltelefon a világon, amelyet egy 1 millió poligon/másodperc-es grafikai gyorsító chippel szereltek fel, és amely ötször olyan gyorsan dolgozza fel az adatokat, mint a jelenleg kapható chipek - így részletesebb és realisztikusabb 3-D grafikájú játékokkal játszhatunk. A maximális élvezet kedvéért a telefont mozgásérzékelő szenzorokkal is ellátták, amelyeknek köszönhetően a készülék fel-le, illetve jobbra-balra mozgatásával irányíthatjuk a játékot. A mobilokban 2,2 inch-es LCD képernyő található, így az eddigieknél nagyobb képernyőn játszhatunk 3-D játékokat.

Valódi MP3 zenetelefon (KP4400)
A valódi MP3 zenetelefon egyszerre több feladatot képes ellátni, így kezdeményezhetünk vagy fogadhatunk hívásokat, illetve játszhatunk is, mialatt zenét hallgatunk. A készülék 256MB-nyi MP3 szám tárolására képes és valódi 5 sávos hangszínszabályozóval rendelkezik, továbbá valódi audiókészülékekhez is csatlakoztatható.

Versenyautó-formájú telefon (410-es sorozat)
A versenyautó-formájú telefon úgy néz ki, mint egy trendi európai versenyautó, amely a benne található leheletvizsgáló érzékelő segítségével képes megmérni véralkoholszintünket. A 410-es sorozatnak versenyautó formájú felhasználói felületet alakítottak ki, valamint olyan megerősített multimédiás funkciókkal látták el, mint az 1,3 megapixeles kamera, az IrDA-t használó tv-távirányító funkció, a videórögzítés és lejátszás, az MMS és az MP3 funkciók. A modellt egy híres versenyautó gyártóval, a Milan Design Centerrel együttműködve tervezték. A 410-es, hangsúlyosabbá téve a felső kategóriás versenyautó formát, motorhangot ad ki hívás esetén.

Kapcsolódó linkek:
LG Mobile
2 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja és 20 napja

Na hát azé ott van!

válasz erre

Vendég

17 éve, 9 hónapja és 9 napja

nyelvnyújtó smileymeglepett smileyszomorú smileymosolygó smileymenő smileymeglepődött smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja