Új generációs mobilkijelzők a Sharptól

2003. október 06.
1.0981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Sharp AVS LCD technológia néven új kijelzőmegoldást mutatott be, mely jobb minőségű képet tesz lehetővé a mobilkommunikációs eszközök vagy digitális kamerák számára.
 

A vállalat az AVS-nél két már meglevő technológiát ötvözött sikeresen, az LCD televíziók és az eddig elérhető kisméretű kijelzők műszaki megoldásait. Az 1,5 inchestől 6,5 inchesig terjedő méretű folyadékkristályos megjelenítők a fényviszonyokra kevésbé élesen reagálnak, így stabilan jó minőségű képet képesek előállítani.

A jobb képet a kategóriában kiváló 300:1-es kontrasztarány és a 160 fokos látószög is elősegíti. Az ilyen adatok eddig egy magasabb kategóriában, a noteszgépekre és az LCD monitorokra voltak jellemzőek. A Sharp decemberben kezdi meg az új termék kiszállítását vásárlóihoz, először kis mennyiségben, tesztelés céljából. A tömegtermelés várhatóan tavasszal kezdődik meg, a legkisebb kijelzőket várhatóan a kamerákban és a mobiltelefonokban láthatjuk viszont, a nagyobbak pedig PDA-kban, hordozható tv-kben és autók navigációs rendszerében fognak szolgálni.

Kapcsolódó linkek:
Sharp Corporation
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Grifid profiljatotyak profiljagery1113 profiljamarco profilja