Új és klasszikus játékokkal jön ki az EA és a Taito - mobilokra!

2008. május 20.
2.5721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az Electronic Arts Inc ma bejelentette, hogy szerződést írt alá a Taito Corporation céggel, mely szerint a Taito teljes kínálatának kizárólagos terjesztési és licencjogait az EA Mobile, az EA Casual Entertainment Label egy divíziója kapja az európai mobilkészülékekre.

A haladéktalanul életbe lépő szerződés minden létező mobilcsatornára és mobilkészülékre és a fejlesztés alatt lévő új csatornákra és platformokra, például az okostelefonokra egyaránt vonatkozik.

Az új egyezmény hatálya alá eső első játékok között ott van a Cooking Mama, a Space Invaders, az Arkanoid, a Bubble Bobble, a Puzzle Bobble és a Rainbow Islands.

"A Taito készített néhány játéktörténelmi klasszikust - ilyen a Space Invaders, a Puzzle Bobble, az Arkanoid -, de új fejlesztésekbe is belevágott, amilyen a Cooking Mama" nyilatkozta Javier Ferreira, az EA Mobile európai alelnöke. "Az egyezmény eredményeképpen az EA Mobile máris hozzájut számos hihetetlenül népszerű termékhez, és lehetővé teszi, hogy e játékokat átvigyük új mobilplatformokra."

"Az EA Mobile jelenléte Európa-szerte igen erőteljes, szolgáltatókhoz és gyártókhoz fűződő kapcsolatai kitűnőek, így lehetőségünk van szélesíteni kínálatunkat és új közönséget elérni" mondta Sinicsiró Kaszama, a Taito igazgatója. "Az európai mobilterület piacvezetőjével szövetkezve még inkább arra koncentrálhatunk, amihez a legjobban értünk, nagyszerű játékok létrehozására."
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 14 napja

új média a horizonton - kreatív mobil hangok és tartalom alkotók klubja

Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
Az alkotó tehetség, pénzt hoz neked! Műsorodat, klippedet, saját előadásodat, most és itt eladhatod! Töltsd fel-magad, jelenj meg-nekünk, keress pént-magadnak! netsound.hu - Ingyenes, akciókkal várunk!

válasz erre

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 14 napja

hát igen de én hülye nem leszek hahaha

válasz erre

nemabob

12 éve, 5 hónapja és 24 napja

van eszük igy még több pénzt huzhatnak ki az emberek zsebéböl

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljamarco profilja