TV-adás Nokia mobilokon

2003. december 19.
3.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A szélessávú televíziós adásokkal foglalkozó Orca Interactive egy olyan, az egész világra kiterjedő szerződést írt alá a Nokiával, aminek az értelmében egy általa fejlesztett folyamatos videoadást biztosító szolgáltatást indít útjára mobilkörnyezetben.

A megállapodás szerint az Orca RiGHTv néven ismert videofejlesztését integrálják a Nokia D500 sokszolgáltatásos platformjába, így folyamatos videoadás biztosítható nem csak TV-ken és PC-ken, hanem a Nokia mobiltelefonokon is.

Yosi Glick az Orca vállalati üzletágának elnökhelyettese szerint "sikeresen integráltuk a RiGHTv-t a Nokia szélessávú szolgáltatásai sorába, és így egy teljes értékű TV-alapú megoldást tudunk kínálni mobilkörnyezetben is."

Az Orca a médiatartalommal foglalkozó vállalatnak, az Emblaze-nek a leányvállalata, szeptemberben írt alá egy nagyon fontos szerződést a HP-vel, ami alapján VOD és folyamatos adást biztosító megoldásokat kínál majd IP hálózatokoon. A partnerkapcsolatban a két vállalat egy nyílt szabványokon alapuló platformot részesít előnyben, hogy így biztosítsák a vállalatok számára a TV-adást web-en, set-top box-on, vagy akár mobiltelefonon keresztül is.

Kapcsolódó linkek:
Nokia Mobile Phones
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 4 napja

hol lehet letöltenimeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 11 hónapja és 24 napja

hol lehet letölteni??menő smileymeglepődött smileyröhögő smileymeglepett smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja