Többszereplős videojáték 3G mobilokra

2005. augusztus 21.
1.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A hongkongi székhelyű Artificial Life bejelentette, hogy hamarosan kiadja a cég első olyan 3G telefonokra tervezett videojátékát, amelyet egyszerre és egy időben többen is játszhatnak a mobilhálózaton.

Az új játék a vállalat díjnyertes "V-girl", illetve "Virtual boyfriend" harmadik generációs mobilos játékain alapul mind stílusát, mind pedig alapfelépítését tekintve. A játékosok virtuális személyiséget kreálhatnak maguknak és élőben kommunikálhatnak másokkal, illetve együtt megoldhatnak különböző feladatokat egy mesterséges városban.

A játék segíthet embereknek megismerkedni, emellett pedig akár egy teljes virtuális közösség is szerveződhet köré, akárcsak népszerű online PC-előképei esetében. A harmadik generációs készülékekre szabott alkalmazás a gyártó ígérete szerint 2,75G/EDGE és 2,5G készülékeken is futtatható lesz majd, valamivel kevesebb funkcióval és sebességgel. A játék az Artificial Life egy új Java J2ME platformját használja, amely potenciálisan korlátlan számú résztvevő közötti interakciót tesz lehetővé.

Az egyelőre még név nélküli mobiltelefonos videojáték valamikor a negyedik negyedévben juthat el a 3G felhasználókhoz. A cég szerint az elnevezés bejelentésére heteken belül sor kerül, és ezzel együtt további részleteket is elárulnak majd a játékról.

Kapcsolódó linkek:
Artificial Life, Inc.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja