SIM kártya 8000-szeres memóriakapacitással

2006. február 18.
1.6061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Az Orange mobilszolgáltató olyan mobiltelefonos SIM kártyák bevezetését tervezi, amelyek 512 MB-os kapacitásukkal feleslegessé tehetik külső memóriakártyák alkalmazását a mobiltelefonokban.

A barcelonai 3GSM kiállításon bejelentett "MegaSIM" kártya tárolókapacitása mintegy a 8000-szerese a mostani 64 kilobájtos kártyákénak, amelyeken a felhasználói adatokon és néhány néven, telefonszámon, illetve sms-en kívül nem sok minden fér el.

Az Orange szerint az új terméken akár 130 mp3 zeneszám, 80 videojáték, vagy három teljes mozifilm is elfér, így kielégíti a jelenleg divatos multimédiás készülékek igényeit. Annyi bizonyos, hogy a megoldás praktikusabbnak tűnik, mint a könnyen elveszíthető, kivehető külső memóriakártyák alkalmazása.

A MegaSIM kártyákat, amelyeket az M-Systems, az Oberthur, a Card Systems és az LG Electronics cégekkel közösen fejlesztettek ki, még az idén forgalomba hozza ügyfelei körében az Orange. A megoldás annyira praktikusnak tűnik, hogy idővel remélhetőleg más szolgáltatók repertoárjában is megjelenik majd.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja