Samsung 3D mobiltelefon videojátékokhoz

2004. július 06.
1.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Nokia nyomdokain haladva a Samsung a héten bemutatta saját, videojátékokhoz tervezett mobiltelefonját, amely háromdimenziós megjelenítésre képes.

Az új SCH-V 450-esnél a célszerűség érdekében a gyártó némileg módosított az általa igen kedvelt kihajtható modelleknél megszokott formatervezésen úgy, hogy a joystick és a funkciókhoz kapcsolt billentyűk összecsukott állapotban is hozzáférhetők legyenek.

A készülékbe szerelt csip támogatja a háromdimenziós megjelenítést, a játékok ritmusát pedig tetszése szerint a telefonba épített mp3 lejátszón megszólaló zenéhez igazíthatja a felhasználó. A Samsung SCH-V 450-es ezeken kívül egy 3,1 megapixeles beépített kamerával, valamint egy nagyobb, 176 x 220 pixeles, és egy kisebb, 128 x 128 pixel felbontású színes kijelzővel is el van látva. A gyártó a készüléket három videojátékkal együtt forgalmazza, ám a felhasználók további játékokat is letölthetnek a Samsung weboldaláról - hogy ingyen, vagy esetleg pénzért, azt egyelőre nem jelezte a társaság.

A CDMA készülék a Samsung tervei szerint csak Dél-Koreában lesz kapható, ahol a hét elejétől már hozzáférhető, 275 dollár körüli áron. A külföldi piacokra a cég a hasonló funkciókkal rendelkező SGH- P 730-as GSM telefont és társait szánja. Az Európában még augusztusban forgalomba kerülő SGH-P 730-as, az első megapixeles kamerával fölszerelt Samsung GSM mobiltelefon, szintén képes lesz majd 3D videojátékok futtatására.

Kapcsolódó linkek:
Samsung Mobile Phones
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja