Pulzusmérés Java-s mobiltelefonnal

2004. április 30.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A MedicTouch LLC, az első celluláris hordható egészségügyi- és wellness eszközök kifejlesztője, valamint a Sun Microsystems, a Java-technológia kidolgozója és legfőbb támogatója bejelentették, hogy mobil egészségügyi megoldást dolgoztak ki Java-technológiás mobiltelefonokhoz.

A MedicTouch Pulse Meter az első olyan hordozható egészségügyi- és wellness figyelőeszköz, amelynek segítségével az ügyfelek nagy felbontású képernyővel rendelkező Java-technológiás mobiltelefonon keresztül figyelhetik érverésüket, és egy Java-kompatibilis szerverre továbbíthatják az adatokat.

A pulzusmérő és a javás mobiltelefon kombinálása ideális megoldást jelenthet a sport megszállottainak, az időseknek és a rehabilitációs járóbetegeknek, akik a készülék segítségével bárhol, bármikor könnyen és egyszerűen ellenőrizhetik pillanatnyi egészségügyi állapotukat, az alapszintű pulzusfigyeléshez nincs szükségük semmilyen egyéb eszközre.

A Pulse Meter egy egyszerű felhasználói felülettel rendelkező rendszer, amelynek használata nagyon könnyű: érzékelőjét a kézre kell rögzíteni, majd el kell indítani a pulzusmérő programot a mobiltelefonon -a pulzus ezután másodperceken belül megjelenik a telefon kijelzőjén. Az adatok archiválhatóak, egy Java-kompatibilis szerverre továbbíthatóak.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

jó ge hpl lehet ezt a progit megszerezni??
thx

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljatotyak profiljaMarduk profiljagery1113 profilja