Praktikus eszköz mobiltelefonok automatikus konfigurálásához

2004. október 20.
1.6241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A SmartTrust nevű malaysiai cég olyan mobilhálózati platformot és kapcsolódó eszközöket tartalmazó megoldást fejlesztett ki, amely lehetővé teszi a rendszerbe belépő mobiltelefonok szolgáltató általi automatikus konfigurálását.

A SmartManage elnevezésű alkalmazás a bonyolult manuális beállítások mellőzésével az adott új készülék hálózatra történő első csatlakozásától kezdve a teljes használati időszak folyamán képes az automatikus konfigurálás végrehajtására.

Ez azért fontos, mivel a különféle kiegészítő mobiltelefonos szolgáltatások, például a WAP, vagy az e-mail használatához előbb megfelelő módon be kell állítani a készülékeket, ez azonban nem mindig egyszerű feladat. A szokásos eljárás ilyenkor az, hogy a szolgáltató instrukciókat ad a felhasználóknak a manuális beállítások végrehajtásához, ám ez sok hibát, bonyolultsága pedig az előfizetők érdeklődésének elvesztését eredményezheti. A hibásan konfigurált készülékek szintén sok elégedetlenséget szülhetnek, mindezek a faktorok pedig együttesen ahhoz vezethetnek, hogy a felhasználók nem aknázzák ki a mobiltelefonjaikban rejlő lehetőségeket, a szolgáltatók pedig emiatt kevesebb bevételhez jutnak.

A SmartManage mindezekre a problémákra megoldást jelent, ráadásul csökkenti a mobilcégek ügyfélszolgálati költségeit is. A megoldás először a malaysiai szolgáltatók számára lesz hozzáférhető, globális forgalmazásáról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja