Porsche-mobillal válaszol Európa az iPhone-ra

2007. július 02.
1.7251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Mobiltelefon készül a Porsche autógyár designműhelyében, és a Der Spiegel német hírmagazin szerint az ősszel debütáló luxusmobil lehet Európa válasza az Apple-féle iPhone csodatelefonra.

Nem újdonság, hogy autógyárak és divatcégek mobiltefon-modellhez adják a nevüket, jelent már meg például Lamborghini-logós Nokia telefon és Prada-mobil az LG-től. A P,9521 néven futó készüléken azonban a Porsche saját tervezői dolgoznak a designműhelyben, amelyet maga Ferdinand Alexander Porsche alapított 1972-ben.

A cég "az egyik vezető luxusmárka a férfi kiegészítők piacán" - hirdeti magáról a Porsche-részleg, és a telefon is igazi luxustermék: ára 1200 euró (294 ezer forint) körül lesz.

A 140 gramm súlyú, két centiméter vastag készülék masszív alumínium tokja az iPhone-hoz hasonlóan "szuperokos" szerkezetet rejt. Legnagyobb újdonsága a PIN-kódot felváltó ujjlenyomat-érzékelő, a beépített mp3-lejátszó pedig a 3,2 megapixeles digitális kamerával, a webböngészővel és az e-mail szolgáltatással együtt alapfelszerelés.

A Porsche-telefon lehet az ősz legnagyobb mobilszenzációja Európában - áll a Der Spiegel honlapján megjelent tudósításban. A német sportautógyár ráadásul mindent meg is tesz majd az izgalom fokozásáért, a tervek szerint ugyanis gyakran csak limitált szériákat dobnak piacra extrákkal, természetesen extra áron.
1 hozzászólás

Vendég

18 éve, 16 napja

****nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja