Nagysebességű, repülés közben használható Wi-Fi szolgáltatások

2005. augusztus 04.
1.5991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Connexion by Boeing, a The Boeing Company egyik leányvállalata, és az Intel bejelentette, hogy a két vállalat együttműködik a nagysebességű, repülés közben használható vezeték nélküli internetes szolgáltatások elterjedésében és ezek népszerűsítésében.

A megállapodás részeként a vállalatok sikeresen befejezték az Intel Centrino mobiltechnológiára épülő laptopos konfigurációs kompatibilitási tesztet, amely következtében a Connexion by BoeingSM internetes szolgáltatása lett az első olyan repülés közbeni program, amelyet "bevizsgáltak" az Intel Wireless Verification Program által.

A Connexion by Boeing az egyetlen, nagy sebességű, vezeték nélküli internetes elérhetőséget, adat és szórakoztatási lehetőségeket biztosító szolgáltatás a kereskedelmi légitársaságok és utasaik, valamint magán- és kormányzati repülőgépek számára.

A Wireless Verification Program keretében az Intel együttműködik a vezeték nélküli szolgáltatásokat biztosító cégekkel annak érdekében, hogy felismerjék és minimális szintre csökkentsék a szolgáltatások minőségével, a lefedettséggel és az állásidővel kapcsolatos, potenciális problémákat, melyek negatívan érinthetik a végfelhasználókat. A mai napig a program keretében már 103 szolgáltatót "vizsgáltak be", akik világszerte több mint 70.000 hotspotot működtetnek.

A Connexion by Boeing és az Intel azért is együttműködik, hogy a kereskedelmi járatokon növeljék a légi utazás közbeni internet-hozzáférési lehetőségeket, többek között az üzleti vagy turista minőségben utazókat megcélzó promóciók vagy oktatási programok által. A Connexion by Boeing szolgáltatásai jelenleg 70 repülőgépen érhetőek el, amely napi több mint 100 útvonalat jelent a Lufthansa Airlines, a Scandinavian Airlines, a Japan Airlines, az ANA, a Singapore Airlines és a China Airlines járatain. Emellett az Austrian Airlines, a Korean Air, az El Al, az Asiana és Etihad is hamarosan bevezeti a nagysebességű szolgáltatásokat hosszú távú járataikon.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt