Nagy kapacitás mobilba is

2007. november 09.
1.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Ha nem is túlságosan régóta, de folyamatosan terjednek a nagy kapacitású SD memóriakártyák, az úgynevezett SDHC kártyák.

A zenélő, GPS-es, fényképezős, sok megapixeles telefonok terjedésével megnőtt az igény a mobilokban is használható nagy kapacitású kártyákra. Ilyen terméket kínál 4 GB-os kapacitással, miniSD és microSD méretben is a memóriagyártás terén közismert szereplő, a Kingston. A kisebb méretű természetesen kapható dupla adapterrel is, így micro, mini és normál SD foglalatba is illeszthető, ami rendkívüli flexibilitást biztosít a felhasználók számára, hiszen később egy másik telefon megvásárlásakor ?vihetik tovább? a már beszerzett memóriakártyát, és mivel általában felülről kompatibilis termékekről van szó, igen valószínű, hogy a támogatással sem akad majd semmilyen gondja.

A miniSD verzió pedig class2, class4 és class6-os sebességgel is elérhető. A legújabb zenetelefonok, a Samsungtól vagy az LG-től és a Nokiától, a finnek N sorozatú mobiljai már kezelik ezt a szabványt. Természetesen vásárlás előtt mindenki tájékozódjon, hogy a telefonja, PDA-ja támogatja-e az SDHC szabványt, ezt megteheti a memóriakonfigurátor segítségével.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja