Mobiltelefon videószemüveggel

2008. január 22.
2.3091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A General Mobile nevű vállalat bemutatott egy olyan mobiltelefont, amelyhez tartozik egy videószemüveg is.

A G777 egy átlagos készüléknek mondható, a konkurens termékektől azonban megkülönbözteti a mellékelt videószemüveg, amely egy 50"-es képernyő illúzióját kelti a felhasználóban. A telefon felszereltségét illetően mondhatni szerény paraméterekkel rendelkezik, hiszen nem található benne WLAN, EDGE, UMTS és HSDPA sem, ami az extrákat illeti, csupán egy Bluetooth-port kapott a készülékben helyet.

A mobil 2,4"-es kijelzőjének felbontása 320x240 pixel, és 262 ezer szín megjelenítésére képes. A G777 belső memóriája 64 MByte, ezt azonban MicroSD kártyával 2 GByte-ig lehet bővíteni. A telefon a videóformátumok közül ismeri a 3GP-t és az MPEG4-et, az audióállományok közül pedig megbirkózik az MP3, AAC, AAC+ és WMA tömörítésű fájlokkal.

A gyártó felszerelte a mobilt egy intelligens lopásgátló technológiával is, amely új SIM-kártya behelyezésekor informáló sms-t küld egy előre megadott számra és blokkolja az üzemeléshez szükséges összes funkciót. A 110x51x14 mm-es telefon akkumulátora 3,5 órai beszélgetési, illetve négynapi készenléti időre elegendő energiát biztosít egyetlen feltöltéssel.

A G777 februártól lesz megvásárolható 450 eurós (116 000 Ft) végfelhasználói áron.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja