Mobiltelefon szélesvásznú képernyővel

2006. január 28.
1.5571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Dél-Korea második legnagyobb telefongyártója, a Pantech olyan mobiltelefon és mobil médialejátszó kombinációt vezetett be, amely "széles" képernyőt tartalmaz és videó-, valamint MP3 lejátszó képességekkel rendelkezik.

Az IM-U100 mobileszköz 2,6 hüvelykes szélesvásznú - 15:9 oldalarányú - színes LCD képernyőt tartalmaz. Ennek oldalaránya nem egyezik meg a szabványos, tv-knél is használt 16:9 oldalaránnyal, de sokkal jobb, mint a 4:3 oldalarányú képernyő.

Az eszköz kiváló minőségű hangot szolgáltató hangszórót és 2 millió képpontfelbontású digitális kamerát is magába foglal Az utóbbi panoráma fényképkészítési és autofókusz-képességekkel is rendelkezik. Támogatja a PictBridge megoldást, amely lehetővé teszi a kamera közvetlen csatlakoztatását a nyomtatóhoz. Van még infravörös csatlakozó is, de nincs Bluetoth vagy Wi-Fi.. Az eszköz CDMA 1x EV-DO rádiót és 64 hangú polifon hanggépet is magába foglal.

A Pantech képviselője elmondta, hogy az IM-U100 kombinált eszköz Dél-Koreában január végén lesz kapható, ára 550 dollár.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja