Mobil Show 2007

2007. augusztus 16.
1.5661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Pannon és T-Mobile is jelen lesz a Mobil Show 2007 információs és mobil-innovációs kiállításon és vásáron.

A tavaly már nagy sikert aratott rendezvény idén ?Mobil a virtuális világ? mottóval szeptember 8-tól 11-ig lesz látható. A korábbinál lényegesen nagyobb területre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik az idei Mobil Show. A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen négy napon át a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.
A Pannon és a T-Mobile támogatói jelenléte garantálja, hogy a már elérhető és a jövőben bevezetésre kerülő mobiltechnológiai újdonságok megismerhetővé váljanak a kiállításra látogatók előtt.

Csepeli Csaba, a Mobil Show ötletgazdája és főszervezője kiemelte: ?Nagyon fontosnak érezzük, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) fővédnöksége mellett két hazai mobilszolgáltató is jelen lesz az idei kiállításon. A Pannon és a T-Mobile jelenlétével megrendezésre kerülő show-val a hazai mobiltelefónia széles spektrumát bemutatjuk, ahol a szolgáltatások tárháza mellett a világ legnagyobb készülékgyártói a mobiltelefonok újdonságait is kézzelfoghatóvá teszik majd a nagyközönségnek.?


A Mobil Show 2007 - a legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár ? idén a nagy múltú INFOmarkettel közös pavilonban kerül megrendezésre. Az azonos látogatói kört célzó rendezvények - kihasználva a szinergiát ? együttesen mutatkoznak be, hogy mind tökéletesebbé és teljesebbé váljon a hazai informatikai és telekommunikációs piac eszköztárának, újdonságainak bemutatása.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaGargameth profiljadarkomen profiljamarco profiljarDAVE profiljagery1113 profiljatotyak profiljaBvektor profilja