Mobilon is széles körben használható lesz a Hotmail és az MSN Messenger

2004. február 25.
4.9841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Microsoft bejelentése szerint az Openwave mobilszoftvergyártó cég jóvoltából a hétköznapi mobiltelefonos felhasználók is hozzáférhetnek majd a Hotmail és MSN Messenger szolgáltatásokhoz.

A szoftveróriás képviselője elmondta, az együttműködés célja az, hogy az Openwave legújabb mobilszoftverét egy közösen kifejlesztett programmal kiegészítve lehetővé tegyék az MSN Messenger és a Hotmail általános telefonos használatát.

Az Openwave Phone Suit V7 elnevezésű szoftverplatformot március elejétől kínálja majd a két társaság, a felhasználók azonban csak később, a mobiltávközlési szolgáltatók szándékától függően juthatnak majd hozzá a szolgáltatáshoz. A Microsoft csak néhány éve foglalkozik mobilszoftverek fejlesztésével, és eddig főként üzletembereknek szánta azokat, az új program révén azonban ezentúl jóval több mobiltulajdonosnak lesz majd hozzáférése a Messenger és Hotmail szolgáltatásokhoz.

A megfelelő adatkezelő rendszerrel ellátott készülékek arra is képesek lesznek majd, hogy gazdájukat tájékoztassák arról, vajon egy másik felhasználó éppen tud-e online üzenetet fogadni, vagy sem. Ilyen alkalmazással eddig csak az igazán exkluzív mobiltelefonok, vagy hordozható számítógépek rendelkeztek.
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 7 hónapja és 7 napja

röhögő smiley

válasz erre

Vendég

18 éve, 3 hónapja és 1 napja

honnan kell letölteni?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja