Mesterséges háttérzaj Symbian telefonokra

2004. március 04.
1.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Symbian SounderCover alkalmazása lehetővé teszi, hogy amikor telefonáláskor el akarjuk titkolni tartózkodási helyünket, mesterséges háttérzajjal vezethessük félre beszélgetőpartnerünket.

A SounderCover segítségével bárhol, bármely helyzetben azt színlelhetjük, hogy éppen máshol vagyunk és egészen mást csinálunk. Igen hasznos lehet például a "forgalmi dugó" háttérzaj bekapcsolása, ha mondjuk elaludtunk reggel és főnökünk hív, de legalább ugyanilyen ötletes a megszólaló "ismétlődő telefoncsörgés" alkalmazása, amennyiben le akarunk rázni valakit, akivel éppen beszélünk; a lehetőségek gyakorlatilag végtelenek.

Az új funkció révén a számtalan előre felvett hangminta mellett saját magunk által rögzített vagy az internetről letöltött hangeffekteket is használhatunk háttérzajként. A hangmintákat hívás kezdeményezésekor vagy fogadásakor egyetlen gombnyomással aktiválhatjuk, illetve telefonszámokhoz is hozzárendelhetjük. A számokhoz rendelt háttérzajokat, amennyiben meggondolnánk magunkat, híváskor lecserélhetjük vagy kikapcsolhatjuk. A szolgáltatás a Symbian szoftverrel felszerelt mobilkészülékeken lesz majd elérhető.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaDNS profilja