Különleges mobiltelefon 8-12 éveseknek

2005. március 20.
2.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Firefly Mobile bemutatott egy olyan rendkívüli módon leegyszerűsített készüléket, mellyel a szülők mindig elérhetik gyermekeiket, és a gyerekek is könnyen hívhatják családjukat, akár a számok és betűk ismerete nélkül.

A májusra a boltokban is kapható készülék strapabíró, és a végletes egyszerűség jegyében született. A gyerekeknek akár a számolni, vagy írni, olvasni sem kell tudniuk, mivel a két szülő egy-egy piktogrammal jelölt gyorstárcsázó gomb segítségével azonnal, egy gombnyomással elérhető.

A hivatalosan Firefly Phone néven futó modell 99 dollárba fog kerülni, és a tévedésből adódó adattörlés elkerülésére a külön fenntartott 20 szám tárolására képes memória pin-kód védelmet kapott. A cég ezt a terméket elsősorban segélyhívó-telefonnak szánja, mint az a korlátozott funkciókból is látszik. Az elemzők ezt helyeslik is, hiszen ez korlátozott mobilhasználatot feltételez. Ez könnyen fontos lehet a szülők számára is, mivel a Salford, LG, AE Brun, JL Eberhardt, L Malmgren és BRR Persson csoport által kiadott 2003-as tanulmány szerint a GSM frekvenciás sugárzás túlzott mobilhasználat mellett veszélyes lehet a kiskorúak esetében, mivel agyuk fejlődése igen aktív ebben az életkorban.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja