Kompatibilitási frissítés a Windows Mobile 5 és 6-hoz

2007. december 03.
4.9321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Microsoft a mobil eszközökre szánt Windows-hoz adott ki egy olyan frissítést, ami magasabb szintű kompatibilitást biztosít az Office 2007-tel.
 

A 2007-es irodai szoftvercsomag egyik fontos tulajdonsága volt, hogy bemutatott egy új fájlformátumot, a sokat vitatott Office Open XML (OOXML) típust. Az egyszerre Office és egyszerre nyílt forráskódú tulajdonságokat ötvöző OOXML-be nagy energiákat fektetett a Microsoft, szeretnék, ha igazi globális szabvány válna belőle. Jóllehet a gyakorlat nem ezt mutatja, hanem a teljesen nyílt forráskódú OpenDocument formátum szélesebb elterjedését, a cég nem hagyott fel eredeti terveivel.

Az OOXML népszerűsítése érdekében természetesen az első és talán kezdetben legfontosabb lépés, hogy legalább a vállalat háza táján teljes támogatást élvezzen, vagyis minden saját szoftverkörnyezetük kompatibilis legyen vele. Ebből a célból készült el egy kompatibilitási frissítés, ami először két héttel ezelőtt szivárgott ki véletlenül egy brit Microsoft vezetőtől. A mostantól hivatalosan is elérhető frissítés mind a Windows Mobile 5, mind a Windows Mobile 6 rendszerekre telepíthető, ám az XML támogatás mellett javítja az Excel táblázatok és a SmartArt PowerPoint Mobile-ban történő megjelenítését. Emellett finomítottak a ZIP állományok kezelésén és gyorsabbá vált megnyitásuk is.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja