Kijelző és SIM nélküli mobil utazóknak

2008. január 06.
2.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Ha távolabbra, más kontinensre utazunk, a roaming költségek beláthatatlan magasságokba szökhetnek, ha egyáltalán képes készülékünk együttműködni a helyi hálózattal.

Ezen segítene egy teljesen új koncepció alapján készült kijelző és SIM-kártya nélküli telefon. A Vadim Kibardin által tervezett, hivatalosan Freedom Phone névre hallgató kis készülék érdekes elképzelésből született. A modellen egyértelműen érezhető a manapság egyre érezhető minimalista megközelítés, mind a külcsín, mind a belbecs tekintetében. A legérdekesebb azonban, hogy a Freedom Phone nagyon is valós igények kielégítésére készült.

Tegyük fel, hogy munkánk egy másik kontinens távoli országába szólít. Itt minden esélyünk meg van arra, hogy telefonunk nem lesz képes kezelni a helyi hálózatot, ellopják, vagy éppen hatalmas roaming költséggel kell szembenéznünk. Az ilyen helyzetekben segíthet a kijelző hiánya miatt olcsón előállítható telefon. Ezt akár már a reptéren beszerezhetjük, a helyi tarifával számolt hívások ára töredéke lesz bármilyen szolgáltatók közti megállapodás által biztosított tarifának.

A készülék alacsony árát biztosítja az is, hogy még SIM-kártya sincs benne, az egész mobil akár előre csomagolva árulható újságárusnál, és az árában foglalt keret lebeszélhető. Szintén az utazóknak segítségül, és a kijelző hiányát enyhítendő a telefon hátoldalán helyi közérdekű információs, vészhívó számok találhatók.
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 13 napja

röhögő smiley vicces állatság. nagyon buta tag lehet, aki ezt ideszerkesztettenyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja