Internetes telefonok Windows CE szoftverrel

2004. április 05.
3.0281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Microsoft bejelentette, hogy 22 újabb cég, köztük olyan jelentős gyártók, mint például az NEC, vagy az LG az általuk forgalmazott Windows CE szoftvert fogja alkalmazni internetes telefonkészülékeiben.

A Windows CE a Windows számítógépes operációs rendszer mobil-, és más kisméretű készülékekhez alakított, egyszerűsített változata. Ennek legújabb 5-ös verziója a Microsoft szerint olyan fejlett technológiát alkalmaz, amely internetes protokollon alapuló telefonálást (VoIP) tesz lehetővé közvetlenül ezekről a szerkezetekről.

Az új CE szoftver ezáltal olyan készülékekre is kiterjeszti a VoIP technológiát, amelyeket hagyományosan nem használnak telefonálásra, ugyanis gyakorlatilag minden internetkapcsolattal és megfelelő szoftverrel ellátott szerkezet képes netes telefonként funkcionálni. A CE operációs rendszer egyik felhasználója, a Vonage szélessávú telefonos szolgáltató éppen azon dolgozik, hogy egy olyan programot fejlesszen ki, amelynek segítségével bármilyen CE-alapú, mikrofonnal és hangszóróval felszerelt készülékről lehet majd internetes telefonbeszélgetéseket folytatni. Jelenleg már kapható az Inter-Tel 8690-es, Windows CE-alapú netes telefonja és a többi gyártó többsége is még az idei év folyamán készül előállni új IP telefonjaival.

A Microsoft az internetes telefonok piacán az ágazat vezető cégével, a Cisco Systemsel versenyez majd, amely az irodákban és háztartásokban található legtöbb ilyen készüléket gyártja. A Cisco egyelőre nem kommentálta a szoftveróriás bejelentését.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
4 hozzászólás

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 23 napja

havalaki tudja irja le ide

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 23 napja

mivel én irtam leg elöször adja ide

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 23 napja

holtalálom a kodot????
légyszi mondják meg most
mer a forum páján járok és a németek sokanvannak
örök élet kod kel meg az örök pisztoly kod kel meg köszöném ha el küldenék
el küldik???????? mégma

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 23 napja

olyan kár hogy nemtalálom a kodokat
pedig ez a kedvenc játékom
mi a kod????????????????????????????

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja