Havidíjjal korlátlan zeneletöltés a brit Vodafone-nál

2007. szeptember 12.
1.6841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Vodafone UK egy olyan zeneletöltő szolgáltatást vezet be ügyfeleinek, amelynek keretében havi 2 font ellenében korlátlan mennyiségű zenét tölthetnek le mobiljukra.

A novemberben induló szolgáltatás az összes 2,5G és 3G mobiltelefonon hozzáférhető lesz a brit Vodafone-előfizetők számára, a későbbiekben pedig a mobilcég eleve telepíteni szeretné azt az általa forgalmazott készülékekre. A heti 2 fontért (kb. 750 Ft) letöltött zenék másolásvédett e-AAC+ formátumúak lesznek, ami meglehetősen sok korlátozással jár, beleértve azt, hogy nem másolhatók át semmilyen más készülékre, sőt, az előfizetés felmondásával lejátszhatatlanokká is válnak. Nagyon valószínű persze, hogy ilyen kedvező árat csak ezekkel a szigorú feltételekkel lehetett kicsikarni a kiadóktól, akik között megtalálható a Universal, a Sony BMG, az EMI és a Warner is, összesen több mint egymillió zeneszámmal.

A MusicStation mobiltelefonos zeneletöltő megoldás gazdája, az Omnifone júniusban azt ígérte, hogy a szolgáltatás mintegy 30 mobilcégen keresztül egész Európában, így Magyarországon is hozzáférhető lesz (a kontinensen heti 3 eurós áron). A brit kezdeményezés alapján elképzelhető, hogy nálunk is a Vodafone lesz az első MusicStation-partner, de az is valószínű, hogy ebben az esetben a másik két mobilszolgáltató sem fog sokkal lemaradni.
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 9 hónapja és 13 napja

menő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja