Feng-Shui mobilt tervez a Motorola

2006. május 06.
1.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Motorola benyújtott az amerikai Szabadalmi Hivatalnál egy a Feng-Shui mobiltelefon elkészítésének a részletekbemenő leírását tartalmazó dokumentumot, és kérelmezték ezen technika bejegyzését valamint levédését.

A leírás szerint a szóban forgó készüléket számtalan érzékelővel vértezné fel a gyártó, hogy az alkalmas legyen a kínai tanításnak megfelelően kielemezni egy adott területet. Így a telefonba épített kamerával készített fotók alapján kiszámolná egy speciális szoftver (amely a Feng-Shui filozófia tanainak megfelelően végzi az elemzést) a falak közötti távolságokat, figyelembe venné a bútorok elhelyezkedését valamint a beltér színeit is.

Egy mikrofon mérné a környezeti zajhatások szintjét, egy GPS-modul pedig további nélkülözhetetlen információkat szolgáltatna az illető földrajzi helyről. Ezen kívül azonban a mobilban lévő UKW-rádió kiszámolná a rádiósugárzás alapján azt is, hogy milyen távolságra található a legközelebbi adóantenna. Mindezen adatokat végül összegezné a szoftver, és informálná a felhasználót arról, hogy az általa kiszemelt szoba/lakás milyen mértékben felel meg a szigorú távol-keleti tanítás követelményeinek.

Kapcsolódó linkek:
Motorola Inc.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 17 napja

Szerintem ez marhajó ötlet, csak ne legyen nagyon drága!

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 napja

na végre valami jó ötlet!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja