Fellőtték a Super 3G-t!

2008. március 28.
2.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Super 3G néven emlegetik azt az új mobil adatátviteli szabványt, amely immár a tesztelés stádiumába került Japánban.

Az új technológia még éveket várathat magára ugyan amíg bevezetésre kerül, megjelenésével viszont forradalmasíthatja a mobilkommunikációt. A Super 3G szabvánnyal akár 250M bps letöltési sebesség is elérhető lesz majd, és átmenetet képez a most hódító HSDPA, és a hosszú évek múltán elérkező 4G technológia között.

A harmadik generáció csúcsa, egyben utolsó képviselője lehet a tesztelés stádiumába került Super 3G technológia. A szabvány óriási lehetőségeket kínál, új távlatokat nyithat a mobilkommunikáció előtt. A szabványon dolgozó NTT DoCoMo 2006 július óta fejleszti a Super 3G-t. A cég hálózata jelenleg 3.6M bps adatátviteli sebességet tesz lehetővé (az első 3G ennek tizedét tudta), következő hónaptól azonban ennek a dupláját ígérik, valamint azt, hogy a következő év végére befejezik az új szabvány fejlesztését.

A fejlesztő japán NTT DoCoMo ígéretei szerint a Super 3G 2010 környékén startolhat. További információkkal ezzel kapcsolatosan az április első napján startoló vegas-i CTIA Wireless Show alkalmával szolgálnak.

2 hozzászólás

marco

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

Dante576 írta:
Na ez a sebesség még a Vissza jövőbe című film autójának a Deloriennek is sok lenneröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley
Jah, már csak a Fluxus kondenzátort kell kifejleszteni, aztán kész.röhögő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

Na ez a sebesség még a Vissza jövőbe című film autójának a Deloriennek is sok lenneröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja