Egekben a Google-részvények a mobilpiacra való belépés hírétől

2007. november 01.
1.6311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Google-részvények árfolyama az egekbe szökött, mivel olyan híresztelések keltek szárnyra, miszerint a keresőóriás tárgyalásokba kezdett az egyik vezető amerikai mobiltársasággal.

A Wall Streeten tegnap reggel 700 dollár fölötti rekordáron indult a kereskedés a Google-papírokkal, amire ez idáig még nem volt példa. Szakértők szerint ez annak köszönhető, hogy a napokban elterjedt a hír, hogy az internetes cég megbeszéléseket folytat a Verizon Wireless-szel saját mobilszoftverének és reklámalapú szolgáltatásainak bevezetéséről.

Denny Strigl, a társaság vezetője nem tagadta a hírt, részleteket viszont nem közölt a sajtóval. Megbízható forrásokra hivatkozva több külföldi lap is megírta, hogy a Google az elkövetkező két hét során bemutatja majd a Windows Mobile-lal konkuráló operációs rendszerét, amelybe természetesen integrálják a cég saját szolgáltatásait. A 2004 óta a tőzsdén is jegyzett Google-részvények árfolyama ezen híreszteléseknek köszönhetően 700 dollár fölé ugrott, ami nyolcszorosa a három évvel ezelőtti kezdeti értéknek.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja